Alina Pușcaș și soțul ei au făcut “baie” de ultraviolete după ce au scăpat de coșmarul COVID-19

Publicat: 21/07/2020 | 00:14

Prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, s-a numărat printe vedetele depistate pozitiv cu noul tip de coronavirus. După ce a scăpat de păcătoasa boală, Alina Pușcaș și-a luat familia și a ”evadat” pe litoral. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite.

Weekendul trecut, prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva” și-a luat familia și s-a bucurat de vremea frumoasă de pe litoral.  După ce au scăpat de coșmarul Covid-19, Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, au făcut ”baie” de ultraviolete. (CITEȘTE ȘI:  ALINA PUȘCAȘ, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST PUSĂ LA ZID CĂ A MINȚIT: ”NICI PENTRU TOȚI BANII DIN LUME…”)

CANCAN.RO a întâlnit-o pe vedeta de la Antena 1 pe o cunoscută plajă din Mamaia, unde a petrecut în compania familiei și a prietenilor.

Cu toate că s-a confruntat cu noul virus ce face ravagii la nivel global, simpatica prezentatoare de la Antena 1 a dat semne că nu ține să păstreze foarte strict distanțarea socială. Împreună cu soțul, Mihai Stoenescu, și cu copii, Alina Pușcaș s-a distrat sub razele arzătoare ale soarelui.

Cuplul s-a simțit perfect și și-a reîncărcat bateriile. Cei doi au fost mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și s-au bucurat de fiecare clipă pe care au petrecut-o unul lângă celălalt.  Atunci când nu s-a jucat cu băiețelul ei, Alina Pușcaș s-a relaxat pe șezlong, unde a încercat să recupereze din bronzul pe care l-ar fi pierdut până acum. (VEZI ȘI: PREZENTATOAREA “TE CUNOSC DE UNDEVA” A SĂRBĂTORIT LA MARE VINDECAREA DE COVID-19)

După ce s-a vindecat de COVID-19, Alina Pușcaș a ”evadat” cu familia la mare

Dezvăluiri din spitalul mobil pentru COVID-19! 

”M-am trezit ceva mai devreme pentru că am simțit o vânzoleală mai serioasă în jur, cumva atipică față de zilele trecute, și, se pare că nu a fost degeaba, ci pentru că au apărut destul de multe noi cazuri, dintr-odată. Îmi pare rău să aud asta și, cumva, îmi anulează bucuria că aseară am primit primul test negativ”, a dezvăluit Alina, într-un Insta Story.

Alina a mai povestit și cum s-au comportat medicii din acel spital mobil din Otopeni. „Se pare că, o dată pe săptămână, cel mai important om de aici, cel care conduce această unitate, le face o bucurie și comandă pizza pentru toată lumea. Mi se pare incredibil. Mi se pare foarte frumos acest gest”, a mai spus actrița.

Alina Pușcaș, distracție mare pe plajă

Supărată pe mediul online: “Haterii își doresc sânge!”

Cât timp a fost internată în spital, Alina Pușcaș a primit numeroase mesaje răutăcioase în mediul online, mulți oameni acuzând-o că ar căuta doar și mai multă publicitate odată ce a recunoscut că este infectată cu coronavirus.

Mie îmi este foarte clar că haterii își doresc sânge, suferință. De ce ți-ai dori așa ceva? De ce ți-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simți tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un țânțar armăsar”, a precizat Alina Pușcaș.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.