Alinka a părăsit clubul la 3.30 dimineața clătinându-se serios!

Publicat: 28/01/2019 | 23:05

Alina Crișan, fosta componentă a trupei ASIA, este o tânără care își trăiește viața la maximum. Recent, însă, ”codul roșu de vânt puternic” a lovit-o năprasnic. A părăsit un cunoscut club din Capitală la 3.30 dimineața clătinându-se serios, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de colecție.

La 34 de ani, Alina Crișan i-a „bifat” pe unii dintre cei mai “apetisanți” bărbați din showbiz-ul românesc. A avut iubiţi celebri, ca Alex Piţurcă (2003-2007), Dan Leasă (2008), Codin Maticiuc (2009) şi Mihai Radu (2014). Una dintre ultimele ei relaţii a fost cu DDY Nunes, faimosul rapper belgiano-portughez care a “spart” topurile muzicale din România.

(VEZI AICI: ALINA CRIŞAN, EVACUATĂ DIN CASĂ DE PROPRIETARUL GHEORGHE HAGI, PENTRU DATORII LA CHIRIE DE 10.000 EURO)

Noapte de pomină, în două localuri din București

Pe scurt, sexy-Alinka este o fată care știe ce vrea, cu chef de distracție. A demonstrat acest lucru, cu vârf și îndesat, în weekend-ul recent încheiat. Sâmbătă, fosta componentă a trupei ASIA a ieșit cu fetele pentru o noapte de pomină în locaurile de lux din București. În primă fază, artista și amicele ei au poposit în Mozzafiato, un restaurant cunoscut din zona Floreasca.

(CITEȘTE ȘI: AM FOTOGRAFIAT-O LA PISCINĂ PE ”ZEIȚĂ”)

Au părăsit restaurantul aproape de miezul nopții, însă nu pentru a pleca acasă. Hotărâte să facă o noapte de pomină, Alina Crișan și compania s-au “refugiat” la Entourage, un local aflat la doar câțiva metri de Mozzafiato. Unde și-ar fi găsit, cu adevărat, “cuibul” dacă ținem cont că au plecat de acolo la 3.30 dimineața. A fost momentul în care ”codul roșu de vânt puternic” a lovit-o năprasnic pe Alinka, conform imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Pentru că ex-componenta trupei ASIA a plecat din local sprijinită de două dintre prietenele sale. Mare noroc a avut cu ele pentru că, în plină iarnă, vântul este teribil și face victime când te aștepți mai puțin. Amicele au ajutat-o pe Alina Crișan să se deplaseze prin viforul de afară, care a dezechilibrat-o serios. Pentru că, vorba aia, “prietenul la nevoie se cunoaște”.

Alina Crișan a părăsit clubul la 3.30 dimineața, însoțită de două prietene

Logodnicul ar fi părăsit-o după ce ar fi aflat că a fost “tradus”

Alina Crișan a fost într-o relaţie de durată cu solistul DDY Nunes, ba chiar erau logodiţi şi aveau în plan să se căsătorească. Totul s-ar fi năruit în câteva minute, într-o seară petrecută în compania unor prieteni comuni.

(NU RATA: CUM AM POZAT-O PE ALINA CRIŞAN LA O LUNĂ DUPĂ SCANDALUL CU DDY NUNES)

DDY Nunes ar fi descoperit că Alina l-ar fi “tradus” cu un tânăr numit Bogdan, din conversaţiile pe Whatsapp purtate de cei doi. Alina se conectase la smart TV-ul din sufragerie, pe care îl priveau toţi, fără să-şi dea seama că tot ce era în mesajele din telefonul ei se vedea mare, pe tot ecranul! A urmat, logic, o despărțire, peste care artista a trecut relativ repede.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...