Acasă » Exclusiv » Am aflat ce s-a întâmplat în vila lui Bodi, după ce a fost ridicat de mascați. Cum am filmat-o pe iubita musculosului alături de soția „șefului” său, Joseph

Am aflat ce s-a întâmplat în vila lui Bodi, după ce a fost ridicat de mascați. Cum am filmat-o pe iubita musculosului alături de soția „șefului” său, Joseph

De: Cosmin Cîrstoiu 13/11/2020 | 23:49

A fost zarvă mare, miercuri, la vila fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. La primele ore ale dimineții, afaceristul a fost ”vizitat” de către procurorii DIICOT. După ce i-au percheziționat casa și l-au dus la audieri, anchetatorii l-au reținut pe musculos. La scurt timp după ce s-a aflat de problemele cu care se confruntă Alex Bodi, printre apropiații acestuia s-a dat alarma. Iubita moldoveancă și partenera de viață a lui Joseph au ajuns de urgență la casa lui Alex Bodi. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Procurorii și polițiștii din Craiova au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc chiar la vila din Pipera a lui Alex Bodi. Procurorii de la ”Crimă Organizată” au luat cu asalt reședința fostului iubit al Biancăi Drăgușanu dis-de-dimineață.

Daria Radionova și iubita lui Joseph au convocat ”comandamentul” de urgență, acasă la Bodi!

După ce s-a aflat de acțiunea DIICOT-ului de la vila lui Alex Bodi, printre prietenii acestuia s-a dat alarma. La scurt timp după ce Alex Bodi a fost ridicat de procurori, la casa din Pipera și-au făcut apariția mai mulți apropiați ai musculosului. Printre aceștia s-au numărat moldoveanca Daria Radionova, și soția”șefului” Joseph. ”Prințul criptomonedelor”, așa cum este cunoscut prietenul și „șeful” lui Alex Bodi a încercat să se ferească de camerele de filmat și a trimis-o în locul lui pe soția sa. Blondina a fost cea care ar fi întrunit ”comandamentul de urgență” alături de noua ”achiziție” a lui Bodi, Daria Radionova.

Poate că iubita de la Londra a dorit să demonstreze că este o parteneră model, așa că s-a deplasat la casa afaceristului pentru a face curățenie după percheziție. (VEZI ȘI: DETALII INCREDIBILE! ALEX BODI ÎȘI TRIMITEA FOSTA SOȚIE LA PRODUS, ÎN GERMANIA. FEMEIA LE-A POVESTIT TOTUL PROCURORILOR)

“Mișcări de trupe” nebănuite în Pipera, în ziua percheziției

Alex Bodi, 30 de zile în spatele gratiilor!

Îmbrăcat în același costum pe care îl purta și în momentul ridicării sale de către DIICOT, Alex Bodi a fost adus, joi-după-amiază, cu duba, la sediul Tribunalului Dolj. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu era legat cu cătușe de un alt suspect. Acesta a fost prezentat în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. După o ședință care a ținut câteva ore bune, magistrații de la Tribunalul Dolj au admis cererea de arestare înaintată de procurorii DIICOT Craiova pe numele fostului soț al Biancăi Drăgușanu. (VEZI ȘI: INTERVIU UNIC CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ ARESTAREA FOSTULUI SOȚ: ”PLECĂM ÎN DUBAI” + ”EU CRED CĂ ESTE NEVINOVAT!”)

Alex Bodi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor

Alex Bodi,  implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei menționate), în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție). (NU RATA: AVEM IMAGINI CU PERCHEZIȚIILE CARE AU LOC ÎN ACEST MOMENT LA VILA SOȚULUI BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Soția lui Joseph (în prim-plan) a venit de urgență acasă la Alex Bodi

Cum funcționa rețeaua

După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți, împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil. (NU RATA: IMAGINI CU PERCHEZIȚIILE DE LA VILA EX-SOȚULUI BIANCĂI DRĂGUȘANU)

„Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria)”, spun procurorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta:
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...