Am pus mâna pe filmările șocante cu interlopul Pian când își calcă victima cu mașina!

Publicat: 20/02/2019 | 17:25

Uluitoare sunt imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă, în exclusivitate! Celebrul ”Pian”, din clanul Duduienilor, calcă un pieton, fără nicio remușcare. Victima, care s-a protejat, la un moment dat, cu piciorul, nu are nicio șansă: cade sub autoturism și doar ca prin minune a scăpat cu viață. Cunoscutul interlop a primit, ulterior, mandat de arestare pentru 30 de zile. 

UPDATE, ORA 21:38: Nicolae Duduianu, zis Pian, lider al grupării interlope Duduianu din Bucureşti, care era principalul suspect într-un dosar de tentativă de omor, a primit miercuri, în urma audierilor, mandat de arestare pentru 30 de zile, au anunţat oficiali ai DGPMB.

El a fost reţinut de poliţişti şi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă după ce a lovit intenţionat cu maşina un bărbat. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, fusese reţinut şi a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20,00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care, după ce l-a lovit, a părăsit locul. Din datele rezultate în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori, a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. La acel moment, şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit DGPMB, în acest dosar de tentativă de omor, reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ai Serviciului Omoruri au efectuat, miercuri dimineaţă, două percheziţii domiciliare în Capitală.

——————————————————————————————————

Scenele sunt șocante! S-au derulat pe 7 februarie, în Capitală. Și are un personaj cunoscut, celebrul ”Pian”, membru al clanului Duduienilor. Bărbatul de 59 de ani a călcat un pieton cu mașina, fără să-i pese de suferința bietului om. CANCAN.RO vă prezintă imaginile și filmul unui incident pe care cu greu vi le veți scoate din minte.

CITEȘTE ȘI: DANI MOCANU, ALTERCAȚIE CU ÎNJURĂTURI ȘI CUȚITE CU INTERLOPII CLANULUI DUDUIANU

Un pieton se află pe trecere și nici prin cap nu-i trece ce avea să se întâmple peste câteva secunde. Din dreapa a apărut unj autoturism a cărui șofer pare a ignora zebra. Dar, precaut, bărbatul pieton, în vârstă de 39 de ani, pune un picior pe automobil. Nicolae Duduianu, zis Pian, aflat la volan, oprește. Doar în primă fază. Pentru că nu se sfiește să calce, din nou, pe accelerație. Pietonul se salvează tot cu un picior pus pe botul mașinii. Urmează imaginea ȘOC! Șoferul demarează, iar pietonul dispare din peisaj! Ajunge sub roțile autoturismului. Se poate observa chiar cum mașina se ridică puțin, atunci când trece peste nefericitul om.

CITEȘTE ȘI: IMAGINILE DURERII DE LA FUNERALIILE ”ÎMPĂRATULUI” DUDUIANU

Din fericire, acesta a scăpat cu viață, ajungând la spital. Nicolae Duduianu a ajuns și el undeva, doar că la Poliție, pentru audieri. Varianta lui este alta. Că pietoul a lovit mașina cu piciorul, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile acesteia.

”Pian” a ajuns în baston la Poliție, pentru ”impresia artistică”

În urma incidentului, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul București, care vizează principalul suspect într-un dosar privind comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Pian a ajuns în baston la Poliție, pentru a-i impresiona pe oamenii legii

Pian a ajuns în baston la Poliție, pentru a-i impresiona pe oamenii legii

Din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și a audierii unor martori a rezultat că între pieton și conducătorul auto a existat un schimb de replici. După care s-a petrecut grozăvia.

CITEȘTE ȘI: ”PRINȚII MANELELOR”, ÎN PELERINAJ LA CATAFALCUL ”ÎMPĂRATULUI” DUDUIANU

”Pian” a fost căutat acasă, dar pentru că lipsea, l-a sunat cineva și a fost de acord să se predea. Inițial, a încercat să pară bolnav, și-a luat bastonul a început să-și târâie un picior, însă de cum a intrat în clădirea Poliției Capitalei și-a revenit. El  zice că nu a dat peste pieton și că, de fapt, i-a dat cu piciorul în mașină și s-a dezechilibrat. El va fi acuzat de tentativă de omor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...