Imaginile durerii de la funeraliile ”Împăratului” Duduianu

Publicat: 20/12/2018 | 23:00

Durere fără margini în lumea interlopă din România. Temutul lider al clanului Duduianu a fost condus pe ultimul drum. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul cutremurătoare de la funeraliile lui Cristofor Duduianu. Adi Minune a cântat printre lacrimi la catafalcul celui supranumit ”Împăratul”. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚII MANELELOR”, ÎN PELERINAJ LA CATAFALCUL ”ÎMPĂRATULUI” DUDUIANU)

Cei care l-au cunoscut pe Cristofor s-au mobilizat exemplar pentru a organiza o înmormântare fără precedent. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

”Împăratul” Duduianu a fost condus, joi, pe ultimul drum. A fost jale mare în localitatea Lilieci din județul Ialomița, locul în care a locuit Cristofor Duduianu. Membrii familiei Duduianu au dorit ca legendarul Cristofor să aibă parte de funeralii cum nu s-au mai văzut. Așa că Duduienii au convocat ”spuma” maneliștilor pentru a cânta la înmormântare. (NU RATA, AICI: FOSTUL GINERE AL LUI TRAIAN BĂSESCU, SYDA, S-A ÎMPĂCAT CU SEXY-JURISTA!)

Adi Minune a cântat printre lacrimi

În ultima noapte de priveghi, Adrian Minune a cântat lângă catafalcul unde era depus trupul neînsuflețit al lui Cristofor Duduianu. Mai bine de o oră, renumitul manelist a interpretat melodii de jale. La un moment dat, artistul nu a mai putut să-și stăpânească emoțiile și, pur și simplu, a izbucnit în plâns. În imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, se vede destul de clar că manelistul are obrajii umeziți de lacrimi. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU VLADIMIR DRĂGHIA DUPĂ ACCIDENTUL DE LA SCHI)

Adi Minune a cântat printre lacrimi la catafalcul ”Împăratului”

Toată lumea l-a plâns pe Cristofor

Zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum pe cel supranumit ”Împăratul” Duduienilor. Printre cei prezenți la funeralii s-au numărat și numeroși lideri de clan din toate regiunile României. Adrian Minune, Sorinel Puștiu și Florin Salam sunt doar câteva nume sonore din lumea manelelor care au participat la cermonia de la Lilieci. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL LUI CREAM A TRECUT ”TESTELE”… TURCUL E PREGĂTIT SĂ DEVINĂ TATĂ!)

„A lăsat în urma lui un gol imens”

”A luptat din răsputeri, s-a stins cu ochii înlăcrimați. Cu siguranță și-ar fi dorit să stea lângă noi.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) A lăsat în urma lui un gol imens, dar singurul loc de unde nu îl poate lua nimeni este inima familiei și unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a spus, zilele trecute, un membru al familiei Duduianu, care a stat la căpătâiul lui Cristofor, în ultimele sale clipe de viață.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...