Primele imagini cu Vladimir Drăghia după accidentul de la schi

Publicat: 19/12/2018 | 23:25

Vladimir Drăghia a traversat o perioadă mai puțin plăcută, în urma unui accident la schi, care s-a petrecut acum câteva zile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă primele imagini cu câștigătorul de la Exatlon, după ce a fost externat. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Weekendul trecut, vedeta de la Kanal D a tras o sperietură zdravănă, după ce a suferit un accident la schi, pe o pârtie din Poiana Brașov (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!). Prezentatorul TV s-a lovit destul de serios la genunchiul drept, astfel încât a fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD , care a sosit de urgenţă la baza pârtiei şi l-a transportat pe Vladmir la spital. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL BOSS AL TVR-ULUI SE RECĂSĂTOREȘTE LA 66 DE ANI CU O CUNOSCUTĂ JURNALISTĂ DE LA DIGI!)

S-a ales cu șase copci

”Medicii i-au pus șase copci, după ce au stabilit că nu este o fractură. Echipajul de pe ambulanță s-a comportat foarte OK cu el, iar cei de la spital au decis că nu este cazul să-l interneze. Așa că s-a întors acasă și e cu Zora și Alice”, a declarat o sursă din anturajul lui Vladimir, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Fostul câștigător de la Exatlon a trecut cu bine peste momentele mai puțin plăcute și a revenit la îndatoririle de părinte, de zi cu zi. Așa se face că, zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit într-un mall din zona de nord a Capitalei.

La plimbare prin mall

Chiar dacă se deplasează cu mici dificultăți, Vladimir nu ezită să meargă la cumpărături cu soția sa, Alice și micuța lor, Zora. (CITEȘTE ȘI: NICOLETA LUCIU ȘI-A ADUS ÎN PRAG DE FALIMENT SINGURA AFACERE)

După ce s-au perindat prin câteva magazine, Vladimir Drăghia s-a oprit la un bancomat, pentru “alimentarea” portofelului. Imediat după aceea, vedeta de la Kanal D a făcut o scurtă oprire în una dintre farmaciile din respectivul centru comercial, de unde a cumpărat mai multe produse pentru cea mică. După ce a plătit, prezentatorul și-a continuat periplul prin mall, împingând căruciorul fiicei sale. (NU RATA, AICI: FIICA A CÂȘTIGAT 100.000 € LA EXATLON, DAR MAMA EI A FOST EXECUTATĂ SILIT PENTRU DATORII LA ”CĂLDURĂ”)

Primele imagini cu Vladimir Drăghia după accidentul de la schi

Drăghia, pasionat de sporturile de iarnă

În trecut, Vladmir Drăghia a suferit şi alte accidente. Chiar el povestea, recent, că, în urmă cu mai mulți ani, şi-a rupt mâna în încercarea de a se da cu placa.(NU RATA, AICI: CUM A MURIT ”REGELE LUMII INTERLOPE”)

„Am încercat să mă dau și cu placa, pentru că mereu mi s-a părut că arată mai cool echipamentul, dar trebuie să recunosc că prefer să schiez. Mai ales după ce mi-am rupt mâna, acum câțiva ani, pe placă. Anul ăsta am mers la săniuș și a fost mult mai distractiv decât mă așteptam. Avem nevoie doar de o pantă și o modalitate de a aluneca pe ea, pentru a vedea cum toți oamenii, de fapt, în cea mai mare parte a timpului, doar joacă roluri de adulți”, a spus Vladimir.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...