Amanta lui Leo Iorga, primele și singurele declarații după moartea regretatului rocker: ”S-a rupt o bucată din sufletul meu! Trebuia să fiu alături de el pe ultimul drum…”

Autor: C. C.
Publicat: 25/11/2019 | 22:56

Florența Marin și-a strigat durerea în fața reporterilor Cancan.ro! Iubita lui Leo Iorga a făcut primele și singurele declarații după moartea regretatului rocker. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile uluitoare. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN “GENERAȚIA DE AUR” RUPE TĂCEREA: “M-A DAT AFARĂ DIN CASĂ!”)

Florența Marin îi fusese impresară lui Leo Iorga și s-a iubit cinci ani cu artistul, înainte ca acesta să se întoarcă la familia lui. Primii ani după diagnostic i-a petrecut, însă, alături de ea. La trei săptămâni de la moartea celebrului rocker, Florența Marin a făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. (VEZI ȘI: ULTIMELE IMAGINI CU LEO IORGA ÎN VIAȚĂ! MĂRTURII TULBURĂTOARE FĂCUTE DE PAULA, SOȚIA ARTISTULUI!)

”Între noi s-a declanșat o atracție mai mult decât cea profesională. Noi eram foarte mult timp împreună și s-au dezvoltat niște sentimente destul de aprinse pe care eu le-am luat ca atare. Amândoi am fost într-o perioadă mai puțin fastă. Eu veneam după o despățire de doi ani, iar el era de ceva vreme singur. În 2013 ne-am mutat împreună. Am muncit împreună extrem de mult.

Eu am fost un plus de energie pentru Leo. M-am folosit de toate instrumentele ca să-i aduc pe scenă.(…) La început, relația cu Leo a fost 90% profesională și 10 % prietenie, dar, cu trecerea timpului, aceste procente s-au egalat.(…) Prezența mea și a fiului meu, care devenise sunetistul lor, a deranjat. După ce au început problemele medicale, a intervenit familia și s-a produs ruptura dintre noi doi. Mi-am dorit să nu sufere, dar îmi pare rău că boala a venit la el așa devreme. S-a rupt o bucată din sufletul meu. Trebuia să fiu alături de el pe ultimul drum”, a declarat Florența Marin, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

”A fost o luptă foarte grea în toată perioada asta!”

Leo Iorga a murit, sâmbătă, 2 noiembrie, după o lungă suferință. În urma sa, artistul a lăsat o familie îndurerată și apropiați care au sperat până în ultima clipă într-o minune. Fiul său, Paul Iorga, a făcut declarații sfâșietoare după moartea tatălui său.(NU RATA: SUPER-CAMPIONUL ROMÂNIEI RISCĂ SĂ FIE EXCLUS DIN CIRCUITUL GLORY!)

”Nu regret că n-am apucat să-mi iau «La revedere!» de la tatăl meu pentru că ultima mea amintire cu el a fost foarte plăcută și cumva mi-am luat «La revedere!» în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă fericit când am plecat ultima oară din spital. A murit liniștit. Mă bucur că nu a mai suferit atât de mult pe cât o făcea. A fost o luptă foarte grea în toată perioada asta. (…) Acum e linișit și nu mai are durerile respective și cu siguranță nu se va mai supăra pe tot felul de zvonuri ce se mai auzeau anterior”, a mărturisit Paul Iorga la ”Răi da Buni”.

Gestul uriaș făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga, înainte să moară

Gigi Becali l-a ajutat cu bani pe Leo Iorga în urmă cu cinci ani, când artistul a fost supus intervenției chirurgicale pe creier. Patronul de la FCSB i-a oferit cântărețului 15.000 de euro, bani folosiți atât pentru operație, dar și în timpul recuperării, pe tratamentele costisitoare. Vă reamintim că, în 2014, fostului solist al trupei Compact i-a fost extirpată o tumoră de trei centimetri. Iar, la scurt timp de la această intervenție, el părea să fi câștigat lupta chinuitoare împotriva cancerului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...