Ana Bucur, miss Fitness Universe, a devenit mamă pentru a doua oară! ”Sunt deja câteva ore…”

Publicat: 30/07/2020 | 10:20

Ana Bucur, miss Fitness Universe de două ori, a devenit mamă pentru a doua oară. A născut o fetiță sănătoasă tun, iar momentul l-a împărțit, pe Instagram, cu fanii ei.

CITEȘTE ȘI: MIRACOLUL DIN VIAȚA UNEI CÂNTĂREȚE DIN ARDEAL! A NĂSCUT DUPĂ CE A AFLAT CĂ ARE CANCER, APOI… ”E SEMN DE LA DUMNEZEU!”

„Sunt deja cateva ore de când fetița noastră a venit pe lume, natural, iar eu nu mai pot de fericită ce sunt Am o energie de îmi vine sa mișc munții din loc! Promit să revin totuși cu mai multe detalii și către voi, după ce ne hrănim și odihnim puțin. Suntem bine amândouă”, a fost mesajul transmis de Ana Bucur, pe rețelele de socializare.

Ana aștepta cu sufletul la gură momentul când va ține la piept al doilea copil al ei. Chiar spunea pe la mijlocul sarcinii: ”Soţul este foarte încântat, suntem foarte fericiţi, ne-am dorit lucrul acesta. Aşteptăm să se întâmple, suntem emoţionaţi. Ni se pare că acest lucru ne uneşte şi mai tare. L-am anunţat şi cel mic. El este foarte sociabil şi îmi place cum interacţionează cu copiii. Cred că va fi bine”.

Ana Bucur, miss Fitness Universe de două ori a devenit mama

Ana Bucur câștiga, pentru a doua oară, titlul de miss Fitness Universe, în urmă cu șapte ani. Atunci, se impunea la Miami, în faţa celor aproape 400 de concurente din toată lumea. (NU RATA: ROXANA DE LA TRIDENT A NĂSCUT UN BĂIEȚEL. PRIMELE DECLARAȚII ALE VEDETEI: „MI-A PĂRUT RĂU CĂ SOȚUL MEU…”)

Ana Bucur câștiga același titlu pentru prima data în 2011, când a impresionat juriul cu exercițiile alese. 100 de concurente au participat la acel concurs.