Ana Maria Mocanu, primele declarații despre motivul despărțirii de Rareș Ciortan: “Am avut o altercație…”

Publicat: 30/07/2020 | 22:05

Ana Maria Mocanu a acceptat să vorbească despre despărțirea dureroasă prin care trece zilele acestea. Fosta asistentă TV a dezvăluit care este, de fapt, motivul separării de Rareș Ciortan, după ce apropiații și fanii au fost uimiți să afle că au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Citește și: Ce mesaj a publicat o fostă concurentă de la Gospodar fără pereche înainte să se afle că Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubitul plin cu tatuaje

Ana Maria Mocanu, primele declarații despre motivul despărțirii de Rareș Ciortan

Potrivit mărturisirilor brunetei, în urmă cu aproape o săptămână, s-a certat cu cel alături trăia o frumoasă poveste de iubire. Discuția aprinsă a degenerat, însă, nu a avut o concluzie, iar totul a pornit din cauza geloziei lui Rareș Ciortan. Ana Maria Mocanu a aflat despre afirmațiile acestuia tranșante privind imposibilitatea unei împăcări și este decisă să nu se mai întoarcă în brațele lui.

“Am avut o discuție cu el duminică seară. Am avut o altercație ca să spun așa. De atunci, lucrurile au rămas în aer. El a fost extrem de gelos în seara respectivă, nu a fost chip să înțeleagă că nu a avut motiv să fie gelos. Am încercat să discut cu el, el oricum e o fire mai posesivă.

Am citit și eu declarația, da, mă bucur tare că el consideră că este definitivă, dacă așa consideră el, atunci așa să fie. Nu are nicio legătură, eu o știu pe fata respectivă din mediul online, știam că acum doi ani de zile s-au văzut de câteva ori, din ce mi-a spus el nu a fost o relație serioasă”, a declarat fosta asistentă TV în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

În urmă cu câteva ore bune, bruneta a publicat următorul mesaj pe Instagram Stories: “Loviturile vin de unde te aștepți mai puțin. Și salvarea la fel”. Iar în jurul orei 22:00, a publicat poza de mai jos fără nicio descriere.

Nu rata: Ana Maria Mocanu, fotografiată dezbrăcată în camera de hotel. Imagini +18 cu fosta asistentă TV de la Antena 1

Rareș Ciortan nu își dorește să se împace cu Ana Maria Mocanu, deși încă o iubește

Eu când iau o decizie, o iau, nu mă întorc înapoi. Am iubit-o, încă o mai iubesc, nu poate să treacă așa în câteva zile. Eu sunt o persoană mai radicală, am nevoie de puțină liniște, nu trec printr-un moment prea bun al vieții mele”, a declarat Rareș Ciortan pentru Antena Stars.