Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubitul plin de tatuaje! Motivul este o femeie cunoscută în showbiz: “Eu am fost cea care a greșit”

Publicat: 29/07/2020 | 23:17

Da, e oficial! Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubitul plin de tatuaje, alături de care simțea că poate să își construiască o frumoasă familie. Motivul pentru care s-a ajuns la sfârșitul poveștii lor de iubire este o femeie cunoscută în showbiz.

Citește și: Ana Maria Mocanu, fotografiată dezbrăcată în camera de hotel. Imagini +18 cu fosta asistentă TV de la Antena 1

Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubit, după ce a aflat despre aventura lui

Ana Maria Mocanu a decis să-i spună: Adio pentru totdeauna lui Nicolas din cauza fostei sale iubite. Mai exact, Rose Adhiambo a publicat câteva poze de album cu bărbatul, însoțite de câteva informații mult prea personale – iar gestul ei a înfuriat-o atât de mult pe fosta asistentă TV, încât a decis să pună punct poveștii sale de dragoste.

“Ne-am iubit într-un fel, stil în care nici o altă relație nu ar fi putut rezista. A fost o iubire nebună, plină cu toate condimentele, dar frumoasă. Eu am fost cea care a greșit 🤫 dar am rămas prieteni”, a scris Rose Adhiambo pe pagina sa de Facebook, potrivit sursei citată mai sus.

Nu rata: Cum arată acum și ce a ajuns să facă pentru bani Ana Maria Mocanu, la 4 ani după ce a fost concediată de la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1

La mijlocul acestei luni, fosta asistentă TV a vorbit despre căsătorie, însă a subliniat că, momentan, nu se simte pregătită pentru acest pas important. În plus, ea își dorește să fie sigură de mai multe aspecte în legătură cu viitorul soț atunci când va fixa nunta.

“Sunt într-un moment al vieții mele când sunt liniștită! În acest moment suntem bine, avem un business împreună, locuim împreună, călătorim destul de mult, ne înțelegem bine, ne completăm”, a dezvăluit Ana Maria Mocanu într-un interviu oferit în urmă cu două săptămâni.