Anamaria Prodan nu va mai prezenta emisiunea de la PROTV? Ce spun apropiații vedetei

Publicat: 09/11/2018 | 18:33

Umblă vorba-n târg că Anamaria Prodan nu va mai prezenta emisiunea ”Gospodar fără pereche” de la PROTV. Iar apropiații vedetei au mărturisit și motivul deciziei Anamariei Prodan.

Surse apropiate din preajma vedetei au mărturisit că din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme, Anamaria Prodan ar fi luat o decizie radicală. Soția lui Laurențiu Reghecampf vrea să rămână doar în zona fotbalului și să renunțe la proiectul TV. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN ÎȘI STRIGĂ DUREREA: ”MI-E DOR DE UN ÎNGER…”)

Cert este că după ce a ajuns pe mâna medicilor și a urmat un tratament adecvat, Anamaria Prodan s-a întors la filmări. Acum, rămâne de văzut, când se va retrage vedeta definitiv de pe micile ecrane. (Cum castigi bani rapid)

Anamaria Prodan, apariție sexy la Gala Performanței și Excelenței 2018

În vârstă de 45 de ani, Anamaria Prodan a îmbrăcat seara trecută, la Gala Performanței și Excelenței 2018,  o rochie absolut spectaculoasă! Ținuta impresarei a fost realizată dintr-un material transparent, cu mărgele cusute manual. Soția lui Laurențiu Reghecampf a atras privirile tuturor cu decolteul ei generos și formele de invidiat. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă

Anamaria Prodan s-a fotografiat cu numeroase persoane și în zecile de poze făcute publice pe rețelele de socializare, ea pare că se simte foarte bine. Din partea organizatorilor evenimentului, Anamaria Prodan a primit trofeul “Regina fotbalului românesc – excelență în impresariat și management sportiv”. Când au văzut-o cu premiul câștigat, susținătorii ei s-au întrecut în felicitări. (VEZI ȘI: DUPĂ CE S-A ZVONIT CĂ ESTE ÎN PRAG DE DIVORȚ, ANAMARIA PRODAN A LUAT O DECIZIE RADICALĂ! VEDETA VA MERGE ÎN S.U.A CU PRIMUL EI SOȚ)

“👍♥️👍Felicitări! Cea mai bună! O femeie specială!👏👏👏”, “Ana.. tu ce studii ai? Te admir mult! Ești puternică și luptătoare! Bravo 👍”, “Ne-ai zăpăcit”, “Felciitări și mult succes!”, “Ești cea mai bună… Te iubesc ✌️” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Citește și...