Anamaria Prodan a primit un mesaj care a băgat-o în stare de șoc

Publicat: 05/05/2018 | 11:17
Anamaria Prodan a primit un mesaj care a băgat-o în stare de șoc

La aproape trei săptămâni de la înmormântarea mamei ei, celebra impresară încearcă să-și vadă în continuare de viața și să se bucure de oamenii și lucrurile din jurul ei. Fanii Ionelei prodan continuă însă s-o emoționeze până la lacrimi pe Anamaria Prodan. Ea a primit un mesaj care a băgat-o în stare de șoc. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Anamaria Prodan se întâlneşte des pe stradă şi care au doar cuvinte de laudă la adresa mamei ei.

Ea a suferit un adevărat şoc serile trecute, atunci când o femeie, pe care a întâlnit-o pe stradă, i-a trimis un mesaj mamei ei. Pe telefonul mobil al Ionelei Prodan, în fiecare zi, vin mesaje pentru Ionela Prodan, în care fanii îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru muzica populară românească. Anamaria Prodan a fost şocată să vadă mesajul primit, la aproape trei săptămâni de la moartea mamie sale, dar se bucură că oamenii nu o vor uita niciodată pe Ionela Prodan. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

„M-am întâlnit cu o femeie pe stradă şi apoi aceasta a trimis mesaj pe telefonul mamei. Aseară s-a întâmplat. Este lume care vorbeşte cu mama. Sunt oameni care scriu, „Ionela mulţumim pntru ce ai făcut pentru noi”. Relaţia noastră va rămâne întotdeauna. Când moare un om nu trebuie să fie o nebunie şi un plânset, că nu moare pentru tine, pentru că merge la Dumnezeu. Mai devreme sau mai târziu ne vom întâlni şi acolo. Fiecare om are misiunea sa pe pământ”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune tv.

Citește și ANAMARIA PRODAN A IZBUCNIT ÎN LACRIMI ÎN TIMPUL PRIMEI APARIȚII LA TV, DUPĂ CE I-A MURIT MAMA: „VORBESC CU EA, VORBESC CU TABLOUL, SERIOS!” 

Citește și: Ce poză și-a pus Anamaria Prodan la profilul ei de pe WhatsApp după moartea mamei sale. Imaginea e extrem de emoționantă 

Citește și...