Anamaria Prodan, primul 8 Martie fără mama ei: ”Este numele lui Dumnezeu…”

Publicat: 08/03/2019 | 14:58

Anamaria Prodan petrece pentru prima oară 8 Martie fără mama ei. Vedeta a transmis un mesaj extrem de emoționant. 

Este primul 8 Martie pe care Anamaria Prodan îl petrece fără mama ei. Vedeta a transmis un mesaj tuturor mamelor și femeilor din lume care sunt sărbătorite astăzi. (CITEȘTE ȘI: „ANAMARIA PRODAN ARE O RELAȚIE INTIMĂ CU DAN ALEXA”. PRIMA REACȚIE A SOȚIEI LUI REGHECAMPF)

„Mama este numele Lui Dumnezeu pe buze şi în inimile copiilor. La mulţi ani, tuturor mamelor din lume”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

S-a aflat abia acum sfatul pe care Ionela Prodan i l-a dat fiicei sale înainte să moară

Ionela Prodan a murit la începutul lunii aprilie a anului trecut, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Anamaria Prodan s-a internat cu mama ei în rezerva Spitalului Elias, unde a supravegheat-o și a îngrijit-o cum a știut mai bine. Deși, impresara i-a ascuns multă vreme diagnosticul crunt artistei Ionela Prodan, ea a știut că ceva grav se petrece în organismul său. Și… când a simțit că sfârșitul îi este aproape, i-a dat un sfat emoționant în timp ce se afla pe patul de moarte.

“Mi-a zis că, orice s-ar întâmplă, să fiu om. Apoi, s-a stins”, a povestit Anamaria Prodan cu ochii în lacrimi, relatează wowbiz.ro.

În lupta împotriva bolii mamei sale, Anamaria Prodan a avut-o alături și pe sora ei, Anca Savelio. “Ana a fost cea care a îngrijit-o până în ultima clipă, a stat cu ea în clinică zi şi noapte, i-a dat sa mănânce cu linguriţa, i-a monitorizat perfuziile şi a avut grijă ca marea vedetă a folclorului românesc să fie mereu schimbata şi să arate impecabil, aşa cum îşi dorea”, au dezvăluit apropaţii familiei, conform sursei citată mai sus.

Citește și...