Anchetatorii au găsit un alt telefon mobil care îi aparține lui Gheorghe Dincă

Autor: A.N.
Publicat: 11/10/2019 | 16:48
Anchetatorii au găsit un alt telefon mobil care îi aparține lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au găsit un alt telefon mobil care îi aparține lui Gheorghe Dincă. 

Gheorghe Dincă a fost audiat ore în şir, vineri, la DIICOT, unde este percheziţionat informatic un alt telefon mobil care îi aparține presupusului criminal din Caracal. Este vorba despre un telefon pe care anchetatorii l-au găsit mai târziu în casa lui Gheorghe Dincă. Oamenii legii vor să afle toate persoanele cu care Gheorghe Dincă a intrat în contact în perioada în care Luiza şi Alexandra au dispărut.

Gheorghe Dincă are un singur regret – că a fost prins

Dincă a menționat că ambele crime s-ar fi produs în dormitor și nu în așa-zisa cameră a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparații.

În ceea ce le privește pe cele două victime, criminalul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Referindu-se la Luiza Melencu, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea ar fi murit pe loc.

Se pare că, la o primă vedere, medicii au conchis că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins.

Citește și...