Anda Adam a promis show și s-a ținut de cuvânt! Ce a putut să facă alături de Alina Pușcău, în baie, la ”Ferma”, de pe Pro TV

Publicat: 10/09/2020 | 09:10

Anda Adam este unul dintre cele 16 concurenți de la noul realityshow de pe Pro TV, Ferma. Orășeni vs Săteni. Alături de o altă concurentă, Alina Pușcău, artista a încins imaginația bărbaților.

NU RATA: GEORGE BURCEA, DEZVĂLUIRI EMOȚIONANTE DESPRE ANDREEA BĂLAN! TATUAJUL NEȘTIUT CU FOSTA SOȚIE

”Nu rata în seara asta un nou episod @fermaprotv”, a scris Anda Adam, pe Insta. Avea să facă show! Totul s-a petrecut într-un spațiu improvizat drept baie, unde cele două s-au pus pe treabă. Au încălzit apa la aragaz, apoi s-au spălat una pe cealaltă, spre delliciul celorlalți concurenți ai concursului. În costume de baie sexy, care le-au pus în evidenţă silueta armonioasă, atât Anda Adam, cât și Alina Pușcău au făcut senzație cu apariția lor. Cu apa încălzită pe aragaz, vedetele s-au ajutat una pe alta pentru a se spăla.

Mihaela Rădulescu este gazda noii emisiuni de pe Pro TV

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Orășeni vs Săteni, a cărei premieră a avut loc luni, 7 septembrie. Mihaela avea să dezvăluie detalii picante din culisele celui mai nou realityshow.

CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CINE ESTE CONCURENTUL-SURPRIZĂ DE LA NOUA “FERMĂ”. CELE 16 VEDETE S-AU ÎMPĂRȚIT DEJA ÎN SĂTENI ȘI ORĂȘENI, IAR EA VA FI…

„Este un proiect anormal. Am hotărât să punem față în față două categorii de oameni foarte diferite: orășeni vs. săteni. Sunt foarte multe contradicții între cele două lumi”, a spus Mihaela Rădulescu. „Tot așa fraieră sunt. Ca să înțelegi un proiect, trebuie să trăiești în el. Eu m-am mutat aici la rulotă, am învățat cumva să îmi dozez un pic trăirile”, a continuat Mihaela Rădulescu, potrivit ferma.protv.ro.

Filmările nu au fost obișnuite, pentru că au fost făcute în condiţii de pandemie de coronavirus. „Pandemia asta ciudată ne-a făcut şi pe noi să schimbăm stilul de lucru. Eu sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte. Sunt singura care intră în contact cu concurenţii, zilnic. M-am testat de mai multe ori şi sunt singura care nu poartă mască pentru că nimeni nu se apropie de mine. Este prima dată când nu am makeup artist, hair stylist, tocmai din această cauza”, a detaliat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a vorbit și despre sărutul pasional, care s-a văzut în reclama de la TV: „Ce să vă spun. Cu cine se sărută Viviana și ce face acolo? Viviana vrea să se aranjeze mereu, nu vine nemachiată la vaci, nu pot să o conving să stea nemachiată. Cât despre sărut o să vedeți tot în emisiune”, a spus Mihaela la Vorbește Lumea.

Ce se poate vedea la noua emisiune? Opt orășeni care nu-și văd viața de zi cu zi fără agomerație și oportunitățile pe care le asigură orașul și opt săteni care nu ar putea renunța la liniștea și libertatea de acasă vor fi protagoniștii noului sezon în cursa pentru câștigarea premiului de 50. 000 de euro și al titlului de Fermierul anului.