Am aflat cine vor fi primii eliminați din “Ferma”. Lista completă cuprinde doi “săteni”, o „orășeancă” și pe…

Autor:
Publicat: 07/09/2020 | 23:03

Celebrul reality-show „Ferma. Orășeni vs Săteni” este pe cale să înceapă, iar CANCAN.RO vă prezintă cele mai picante informații din culise, chiar înainte de premieră. Am reușit să aflăm lista primilor concurenți eliminați din competiția acerbă de la PRO TV.

Potrivit informațiilor obținute de la sursele D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), categoria A , lista primilor eliminați de la Ferma, emisiunea care ridică audiențele la Pro TV cuprinde doi „săteni”, o „orășeancă”, dar și un personaj-surpriză, anunțat, în exclusivitate, tot de CANCAN.RO. 

(CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST FILMAT SĂRUTÂNDU-SE CU VIVIANA SPOSUB LA FERMA DE LA PRO TV)

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem imediat despre cine este vorba. Ei bine, primii concurenți eliminați de la Ferma sunt pilotul de raliuri Octavian Ciovică și actorul George Burcea, din tabăra „sătenilor”, precum și Anda Adam, din cea a „orășenilor”, dar și Andreea Antonescu, cea care era ea însăși un concurent-surpriză. Sursele noastre ne-au informat că focoasa șatenă a părăsit competiția chiar cu o zi înainte de ziua ei de naștere.

Andreea Antonescu, printre primii eliminați de la Ferma

Sursele citate ne-au mai spus că toți concurenții se plâng de condițiile extrem de grele din cadrul competiției de la PRO TV, aceștia alegându-se, după eliminare, cu mari bătăi de cap, dar și vânătăi de tot felul, din cauza probelor la care sunt supuși.

George Burcea, ghinion după ghinion

După ce s-a despărțit de Andreea Bălan și a sperat într-un fel de relansare, odată cu participarea la Ferma, George Burcea s-a ales cu dezamăgirea eliminării. Mai mult, nici contractul pe care l-a încheiat cu Pro TV nu era cel mai profitabil.

(NU RATA: AM AFLAT CINE ESTE CONCURENTUL-SURPRIZĂ DE LA NOUA “FERMĂ”. CELE 16 VEDETE S-AU ÎMPĂRȚIT DEJA ÎN SĂTENI ȘI ORĂȘENI, IAR EA VA FI…)

Chiar dacă noul contract pe care l-a ”bifat” este ca o gură de oxigen, după lunga perioadă de inactivitate în care singurul venit a fost ajutorul de la stat, George Burcea nu pare să aibă noroc nici la bani. Fostul soț al Andreei Bălan pare că se numără printre vedetele ”low-cost” care au fost antamate pentrul noul sezon al show-ului ”Ferma”.

George Burcea, printre primii eliminați de la Ferma

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de ”suferință”. Actorul ar câștiga în urma participării în renumita emisiune de la Pro TV aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în ”Fermă”.

Burcea, eliminat de la Ferma din cauza Andreei Bălan?!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce au început filmările noului sezon al emisiunii ”Ferma”, Andreea Bălan ar fi cerut producătorilor să-l scoată pe George Burcea din competiție. Motivul cererii pare să fie de-a dreptul halucinant.

Cântăreața ar fi primit cadou o vacanță peste hotare, unde ar fi intenționat să plece cu noul iubit, dar și cu cele două fetițe ale sale. Doar că Andreea Bălan ar fi avut nevoie și de semnătura lui George Burcea pentru a-și scoate fetele din țară. Cum actorul era puțin ”prins”, Andreea Bălan ar fi încercat pe toate căile să ajungă la soțul cu care se află în divorț pentru obținerea semnăturii mult dorite, motiv pentru care eliminarea lui Burcea din Ferma ar putea avea, cumva, legătură cu fosta soție.

Mihaela Rădulescu ar fi sărit peste partea cu izolarea

Potrivit unor surse D.A S. categoria A, toți concurenții din noul sezon au fost carantinați în condiții de maximă securitate într-un renumit hotel din zona Splaiul Independenței din Capitală. Au fost testați de COVID-19 și n-ar fi avut voie să socializeze până în momentul în care au fost introduși în ”Fermă”. Din câte se pare, condițiile speciale n-au fost chiar pentru toată lumea.

Ferma de la Pro TV începe în forță
Ferma de la Pro TV începe în forță

(VEZI ȘI: CUM FUNCȚIONEAZĂ “FERMA” DE LA PRO TV ÎN PANDEMIE. CONCURENȚII AU FOST CARANTINAȚI LA HOTEL, IAR MIHAELA RĂDULESCU ARE PARTE DE…)

Surse din interiorul show-ului TV au dezvăluit că prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, ar fi avut parte de un tratament special. Diva de la Monaco s-a întors în țară doar cu două-trei zile înainte de începerea filmărilor și ar fi sărit peste partea cu izolarea. Cu toate că Mihaela Rădulescu pare să fie extrem de speriată de virusul care face ravagii pe întreg mapamondul, producătorii din Pro TV ar fi scutit-o de teste și de carantină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.