Cum funcționează “Ferma” de la Pro TV în pandemie. Concurenții au fost carantinați la hotel, iar Mihaela Rădulescu are parte de…

Publicat: 07/08/2020 | 23:21

În plină pandemie de coronavirus, televiziunea din Pache Protopopescu pregătește un nou sezon al reality-show-ului de succes ”Ferma”. Condițiile impuse de echipa de producție au fost drastice, dar nu pentru toată lumea… Diva de la Monaco se pare că a avut parte de un tratament special. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase din culisele emisiunii de la Pro TV.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare din culisele vestitului show de la Pro TV, ”Ferma”. (CITEȘTE ȘI: CÂȘTIGĂTORUL ULTIMULUI SEZON DE LA „FERMA” S-A ÎNTORS LA VECHIUL LOC DE MUNCĂ. PE CE A CHELTUIT MARIUS CRĂCIUN CEI 50.000 DE EURO)

Pregătirile sunt în toi pentru noul sezon al emisiunii, care a spart audiențele în fiecare an. De aproximativ o săptămână, în Pro TV e forfotă mare. Și asta pentru că producătorii show-ului TV au impus condiții drastice în contextul pandemiei de coronavirus.

Mihaela Rădulescu ar fi sărit peste partea cu izolarea

Potrivit unor surse D.A S. categoria A, toți concurenții din noul sezon au fost carantinați în condiții de maximă securitate într-un renumit hotel din zona Splaiul Independenței din Capitală. Au fost testați de COVID-19 și n-ar fi avut voie să socializeze între ei până în momentul în care au fost introduși în ”Fermă”. Din câte se pare, condițiile speciale n-au fost chiar pentru toată lumea. (NU RATA: EX-IUBITUL MILIONAR AL SEXOASELOR DE LA ”FERMĂ” TUNĂ ȘI FULGERĂ, DUPĂ CE IOANA FILIMON ȘI-A RUPT MÂNA: ”ȚI-AM ZIS CĂ NU TREBUIE SĂ TE JOCI CU REGELE”)

Surse din interiorul show-ului TV au dezvăluit că prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, ar fi avut parte de un tratament special. Diva de la Monaco s-a întors în țară doar cu două-trei zile înainte de începerea filmărilor și ar fi sărit peste partea cu izolarea. Cu toate că Mihaela Rădulescu pare să fie extrem de speriată de virusul care face ravagii pe întreg mapamondul, producătorii din Pro TV ar fi scutit-o de teste și de carantină. (CITEȘTE AICI: CE O OPREȘTE PE MIHAELA RĂDULESCU SĂ AJUNGĂ ÎN FAȚA ALTARULUI? PREVIZIUNILE PE CARE CARMEN HARRA LE-A FĂCUT DESPRE RELAȚIA VEDETEI CU FELIX BAUMGARTNER)

Mihaela Rădulescu ar fi avut parte de un tratament special

Primii concurenți care au acceptat provocarea și intră în ”Fermă”

Direct de pe scenă, podiumurile de modă sau pista de raliuri, 16 concurenți au acceptat provocarea de a intra în „Fermă”. Iar identitatea a patru dintre ei s-a aflat! Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău și Cezar Ouatu au acceptat provocarea vieții lor. (VEZI ȘI: MIHAELA RĂDULESCU ȘI MISTERUL PANDEMIEI DIN ROMÂNIA: ”NIMENI NU VREA SĂ SE AFLE PE BUNE…”)

”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, a spus Anna Lesko pentru Pro TV.

Direct de pe podiumurile internaționale, Alina Pușcău vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumusețea. ”Pentru mine, provocarea Ferma înseamnă «back to basics», reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”, a spus Alina Pușcău.

Primii concurenți ai noului sezon ”Ferma”

Octavian Ciovică și Cezar Ouatu, hotărâți să câștige

Octavian Ciovică, cunoscutul pilot de raliuri, a fost mereu în fruntea clasamentelor. Planul lui este să câștige „Ferma” ca sătean și să își obțină certificatul de pilot de linie. ”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”, a spus Octavian Ciovică.

De asemenea, Cezar Ouatu este decis, la rândul său, să câștige: ”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.