Andreea Bălan, acuzată de infidelitate în instanță?!

Publicat: 09/08/2020 | 23:21

Lovitură de teatru în cel mai răsunător divorț din showbiz-ul românesc! Încă soțul Andreei Bălan, George Burcea, pare că s-a pregătit temeinic pentru prima înfățișare în instanță și nu ar fi dispus să depună ”armele” prea ușor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cel mai mediatizat divorț din showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ÎȘI ȚINE NOUL IUBIT DEPARTE DE FAMILIE. TATĂL ARTISTEI NU L-A ÎNTÂLNIT PE TIBERIU ARGINT: ”NU AM AVUT OCAZIA SA-L CUNOSC”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, George Burcea ar intenționa să-i dea ”decisiva” soției sale chiar de la prima înfățișare în procesul de divorț. Conform datelor noastre, aceasta ar urma să aibă loc pe data de 1 octombrie.  Actorul a fost cel căruia i s-a imputat ruperea mariajului. Pe ocolite, George Burcea a fost acuzat de infidelitate, unul dintre motivele principale ale divorțului. Dar se pare că în instanță totul ar urma să ia o întorsătură drastică.

Cine a jucat „la dublu”?!

Conform surselor noastre, după ce s-a consultat cu avocații, George Burcea e dispus să dea cărțile pe față. Din câte se pare, actorul ar fi cel „tradus” în timpul mariajului. Acesta ar susține că Andreea Bălan a fost cea care a jucat „la dublu” și că el a fost cel înșelat în această relație. În acest caz se pare că există două posibilități. Relația artistei cu Tiberiu Argint să fie mai veche sau, înainte de acesta, Andreea Bălan să fi avut un alt iubit, pe care să fi reușit să-l țină bine la secret. Cert este că George Burcea pare să susțină sus și tare că Andreea Bălan l-ar fi înșelat în timpul mariajului. (NU RATA: CUM L-A CUNOSCUT ANDREEA BĂLAN PE NOUL EI IUBIT. “I S-A PĂRUT CĂ SEAMĂNĂ LEIT CU KEO ȘI…”)

Lovitură de teatru în mega-procesul de divorț al Andreei Bălan

Cu siguranță, procesul de divorț se anunță unul de durată, în care acuzațiile vor tinde să zboare dintr-o parte în cealaltă asemenea unor rachete. CANCAN.RO promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile ce vor apărea în mega-controversa momentului din lumea mondenă. (NU RATA: CE REACȚIE A AVUT GEORGE BURCEA DUPĂ APARIȚIA IMAGINILOR ÎN CARE ANDREEA BĂLAN SE SĂRUTĂ CU NOUL IUBIT. “CA O STRIPTEUZĂ…”)

George Burcea pregătește o mega-lovitură soției sale?!

Andreea Bălan și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint

Când nimeni nu se aștepta la o veste-bombă, CANCAN.RO a pus mâna pe exclusivitatea momentului! Fotoreporterii noștri au întâlnit-o pe litoral, în Vama Veche, pe Andreea Bălan, însă nu singură, ci în compania noului său iubit, nimeni altul decât Tiberiu Argint.

Cei doi s-au sărutat cât a fost seara de lungă, s-au mângâiat cu patos, au zâmbit în permanență și au demonstrat că sunt extrem de fericiți unul în compania celuilalt. Mai mult, se pare că noul iubit al Andreei Bălan le-a cunoscut deja pe cele două fetițe ale artistei, Ella și Clara, atunci când a participat la ziua de naștere a cântăreței, care a avut loc la ea acasă.

CANCAN.RO a aflat în exclusivitate despre noua relație a artistei, pe care Andreea se ferea să o expună. Mai mult, pentru ca nimeni să nu poată afla de iubirea dintre ea și Tiberiu Argint, Andreea Bălan apela la diverse trucuri. Artista ar fi purtat peruci atunci când mergea acasă la Tiberiu Argint, pentru a nu fi recunoscută. (VEZI ȘI: EA CHIAR E „LIBERĂ LA MARE”! ANDREEA BĂLAN SE POZEAZĂ SEXY ÎN COSTUM DE BAIE, ÎN TIMP CE GEORGE BURCEA ARE GRIJĂ DE FETI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.