Am aflat cine este concurentul-surpriză de la noua “Fermă”. Cele 16 vedete s-au împărțit deja în săteni și orășeni, iar ea va fi…

Publicat: 19/08/2020 | 23:24

Pe lângă cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului ”Ferma”, producătorii emisiunii au decis să introducă și un concurent-surpriză. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, secrete din culisele show-ului de la PRO TV, păzite cu strășnicie.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră din culisele renumitului show de la PRO TV. (CITEȘTE ȘI: LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ EPISODUL ”VAMA VECHE”, ANDREEA ANTONESCU A REVENIT PE LITORAL CU…)

Potrivit unor surse D.A.S, în urmă cu câteva zile, cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului ”Ferma” au avut parte de o mega-surpriză. Pe platourile de filmare și-ar fi făcut apariția un concurent-surpriză, nimeni alta decât Andreea Antonescu.  Conform unor surse din apropierea emisiunii de la PRO TV, în noul sezon ”Ferma”, producătorii s-au decis să le surprindă cât mai des pe cele 16 vedete care sunt împărțite în două tabere: orășeni și săteni.

Astfel, rolul Andreei Antonescu ar fi fost, deocamdată, după toate probabilităile, doar de a „torpila” fragilul statu-quo abia creat în rândul „fermierilor”. (NU RATA: „ANDRELELE” S-AU REUNIT LA MARE, CU TOT CU NOII IUBIȚI. AU STAT TOȚI PATRU PE NISIP ȘI…)

Andreea Antonescu, concurentul-surpriză de la ”Ferma”

Mihaela Rădulescu ar fi sărit peste partea cu izolarea

Potrivit unor surse D.A S. categoria A, toți concurenții din noul sezon au fost carantinați în condiții de maximă securitate într-un renumit hotel din zona Splaiul Independenței din Capitală. Au fost testați de COVID-19 și n-ar fi avut voie să socializeze între ei până în momentul în care au fost introduși în ”Fermă”. Din câte se pare, condițiile speciale n-au fost chiar pentru toată lumea. (CITEȘTE AICI: DOAR ÎN PLAYBOY A MAI APĂRUT AȘA! ANDREEA ANTONESCU A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ ÎN CADĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

Surse din interiorul show-ului TV au dezvăluit că prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, ar fi avut parte de un tratament special. Diva de la Monaco s-a întors în țară doar cu două-trei zile înainte de începerea filmărilor și ar fi sărit peste partea cu izolarea. Cu toate că Mihaela Rădulescu pare să fie extrem de speriată de virusul care face ravagii pe întreg mapamondul, producătorii din Pro TV ar fi scutit-o de teste și de carantină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.