La două săptămâni după episodul ”Vama Veche”, Andreea Antonescu a revenit pe litoral cu…

Publicat: 23/07/2020 | 23:31

La două săptămâni distanță de la episodul ”Vama Veche”, Andreea Antonescu a descins din nou pe litoral. ”Jumătatea” trupei André a făcut senzație pe plajă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini incendiare.

”Liberă la mare” – este titlul unuia dintre hiturile trupei ”André” după care se pare că s-a ghidat zilele trecute Andreea Antonescu. Cântăreața a revenit pe litoral și a făcut furori pe plajă cu bustul generos.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Andreea Antonescu pe una dintre renumitele plaje din stațiunea fanion a litoralului românesc. De data aceasta, vedeta nu s-a mai aflat în compania niciunui representant al sexului tare și se pare că și-a dedicat timpul familiei. Andreea Antonescu a petrecut pe plajă în compania persoanelor dragi, mama și fiica ei.(CITEȘTE ȘI: DOAR ÎN PLAYBOY A MAI APĂRUT AȘA! ANDREEA ANTONESCU A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ ÎN CADĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

Sub lupa mamei!

În timp ce fiica ei se juca în apă, Andreea Antonescu a demonstrat că are vigilenta unui salvamar și a stat tot timpul cu ochii pe micuță. Un fel de lanțul slăbiciunilor, Andreea o supraveghea pe Sienna, fiica ei, iar la rândul ei, vedeta se afla sub lupa mamei. Ce să-i faci Andreea! Așa e când ești tânăr și neliniștit.(NU RATA: „ANDRELELE” S-AU REUNIT LA MARE, CU TOT CU NOII IUBIȚI. AU STAT TOȚI PATRU PE NISIP ȘI…)

Andreea Antonescu, alături de mama ei

A încins atmosfera!

La un moment dat, atmosfera de pe plajă a devenit incendiară atunci când Andreea s-a decis să renunțe la cardigan și și-a etalat trupul în costumul de baie sexy și minuscul, care-i punea în evidență bustul generos. După ce a trecut la vestimentația de plajă, Andreea Antonescu, cu toate că nu știe să înoate s-a aventurat în mare, dar nu prea departe.(NU RATA: FABULOS! CUM A FOST SURPRINS TIBERIU ARGINT AZI, ÎN TRAFICUL DIN BUCUREȘTI. IUBITUL ANDREEI BĂLAN S-A FOTOGRAFIAT ÎN TIMP CE…)

Andreea Antonescu a făcut ravagii pe litoral cu bustul generos

Adevărul despre relația cu Dragoș Borcănea

”Am zis să răspund la marea întrebare care a apărut zilele acestea: Dragoș este sau nu actualul iubit al Andreei Antonescu?

Dragoș îmi este un foarte bun prieten cu care, în acest moment, lucrez la un vlog pe care urmează să-l lansez, proiect care vă va dezvălui și o altă latură a mea.

Pe Dragoș l-am cunoscut în urmă cu ceva timp și am descoperit că avem pasiuni comune: fotografia, sporturile extreme, sailing-ul, dar și cea mai mea mare plăcere vinovată a mea, motoarele!!! Așa că, cel mai probabil, o să mai fim surprinși din când în când împreună”a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Andreea Antonescu a revenit pe litoral

Andreea Antonescu, cea mai bine plătită vedetă Playboy

Cel mai controversat episod al vieții Andreei Antonescu a fost acela când a fost convinsă să pozeze goală în revista Playboy. (NU RATA: CUM A PRIMIT ANDREEA ANTONESCU 30.000 DE DOLARI PENTRU UN PICTORIAL INCENDIAR: „LA INSISTENȚELE LUI…”)

Sunt asumată! Îmi asum până și acel episod. Negocierile au început cu tata. Îmi amintesc că se bătuse palma pentru o anumită sumă de bani cu care nu eram de acord, dar condiția fusese să nu apar complet în costumul Evei, doar în partea care era cel mai cerută de public, bineînțeles, nu ochii… dar, nu a fost să fie atunci.

Practic, pozatul meu în Playboy a fost o întâmplare. Pe vremea aceea eram prietenă foarte bună cu Capatos, care se mutase la revista Playboy. Și mi-a zis «Hai, mă, Antoneasco, dă și tu o sumă, oricât ar fi, să mă duc să le spun». Și am zis OK, dacă cea mai bine plătită a fost Loredana, care e Loredana… am zis ce ar fi să cer eu o sumă mai mare, ca să fiu sigură că nu pozez. Atât eu, cât și fostul meu prieten. N-am negociat absolut nimic, noi am aruncat suma asta de bani”, a mărturisit vedeta, în umă cu ceva timp.

Nu mai puțin de 30 mii de dolari a primit pentru controversatul pictorial, fiind și cel mai vândut număr al revistei. Onorariul-record primit de la Playboy l-a investit în afacerea iubitului. “Nu am mai avut ce să fac și am mers mai departe. Eu, la 1,57 m si 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy. Cu banii n-am făcut nimic, întotdeauna am fost genul de persoană care și-a dorit o familie. Am investit în ceea ce numeam eu pe atunci familie. Dar n-a fost să fie, asta e, cu toții avem eșecuri. Probabil că m-au ajuns blestemele fratelui meu“, a mai spus Andreea Antonescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.