Anda Adam a spus adevărul despre presupusa sarcină: “Ne dorim foarte mult încă un copil”

Publicat: 04/12/2018 | 09:03

În ultima perioadă s-a vehiculat că Anda Adam este însărcinată din nou. Mămică de fetiță de trei ani, cântăreața a ținut să se afle chiar de la ea  despre presupusa sarcină, iar în cadrul unui interviu, a spus că există un sâmbure de adevăr în zvonurile apărute: “lucrează” la al doilea copil cu soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu.

Citește și: Curaj sau vulgaritate?! Anda Adam, dezbrăcată complet

Informațiile potrivit cărora Anda Adam ar fi însărcinată pentru a doua oară au apărut după ce ea a postat o poză de album cu familia ei și ținea mâinile în dreptul burticii – gestul ei fiind considerat suspicios. Învitată în platoul de la XNS, frumoasa artistă a negat că este însărcinată și a subliniat că a vorbit cu soțul său și își doresc încă un bebeluș, însă, vor să lase ca minunea să se petreacă normal.

Citește și: Anda Adam, apariție fierbinte într-o zi geroasă: ”Trup de zeiță!”

Ele (n.r.: alte vedete de la noi) au fost puţin mai harnice, mi-au luat-o înainte. Însă, noi ne dorim foarte tare încă un copil. Nu sunt însărcinată, dar ne dorim încă un copil. Când o să fiu însărcinată, o să vin şi o să vă spun: «Sunt însărcinată!» şi o să fiu foarte fericită că sunt însărcinată. Deocamdată, nu sunt, deocamdată, sunt pe dietă, pentru că vreau să-mi permit să mânânc de sărbători un cozonac, o sărmăluţă. Să ştii că şi la prima sarcină, asta am făcut înainte. Eu în sarcină am luat nouă kilograme, din care copilul a avut trei.

Nu am stabilit când vrem să facem un copil. Ne comportăm normal şi dacă se întâmplă pur şi simplu, cu siguranţă o să fie binevenit pentru că ne mai dorim încă un copil, dar nu ne-am făcut niciun plan”, a declarat Anda Adam în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Artista și Sorin Andrei Nicolescu au devenit părinți de fetiță în 2015. Evelin a împlinit trei anișori pe 30 noiembrie. La sfârșitul lunii trecute, Anda Adam a lansat un nou single: “Mă Înnebunește”.

Citește și: Anda Adam, replică tăioasă pentru Victor Slav: “Dacă el nu mai are verigheta pe deget, eu încă o am”. Cum a reacționat prezentatorul

Anda Adam e căsătorită cu afaceristul Sorin Andrei Nicolescu

Anda Adam s-a născut pe 27 aprilie 1980 în București. Cântăreaţa şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Fiica lor, Evelin, a venit pe lume pe 30 noiembrie 2015. Cei doi s-au cunoscut la malul mării, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Sorin Andrei Nicolescu a cerut-o de soție pe artistă după doar o lună de relaţie. Nunta lor a fost ca-n povești, pe malul lacului Snagov, în vara lui 2015.

Citește și...