Anda Adam, aproape goală pe marginea piscinei. Imaginile care s-au viralizat: „Ești o bombă!”

Publicat: 08/07/2020 | 21:53

Anda Adam a apărut, din nou, pe rețelele de socializare, aproape dezbrăcată. Drept răsplată, fanii artistei i-au umplut vedetei contul de Instragram cu mii de inimioare.

Ipostazele par rupte din filmele pentru adulți. Într-un halat alb, din dantelă în zona sânilor, diva și-a pus toți internauții pe jar. Mai mult, din fotografie reiese că nu ar avea nimic nici în zona de jos…

Citește și: Anda Adam, mesaj cu subînțeles după zvonurile despre divorț

You look perfect fabulous/ Super frumoasa! Minunata! 🤗/ Esti bomba/ Mama, Anda, ce frumoasa esti/ Super frumoasa/ Ce sani ai”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor din mediul online.

Anda Adam, aproape goală la pisicină

Se zvonește că ar divorța

În luna aprilie, Anda Adam povestea că va oferi detalii din viața ei personală, mai ales atunci când vine vorba de căsnicia sa, în momentul în care chiar va avea ceva de spus.

Nu rata: Anda Adam, primele imagini în calitate de femeie singură. Cum arată artista, după ce ar fi băgat divorț

„Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea Anda Adam, în luna aprilie a acestui an”, spunea ea la vremea aceea.

Artista este încă în negare

Deși totul este clar, iar dovada poate fi găsită pe pagina de socializare a artistei: a șters pozele cu el! Cei doi nu au mai participat împreună nici la diferitele evenimente la care cântăreața a fost invitată. Mai mult, ar fi renunțat și la verighete.

Altă poză recentă de la piscină

Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, Doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelin, vorbesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, avea să declare, sus și tare, Anda Adam pentru publicația VIVA!.