Anda Călin, însărcinată din nou?! Iubita lui Liviu Vârciu a făcut anunțul despre burtica suspectă, după ce au plecat în Cipru

Publicat: 06/04/2019 | 15:13

Zilele acestea Anda Călin și Liviu Vârciu se bucură de o vacanță de 5 stele în Cipru. Cei doi îndrăgostiți au făcut publice imagini exotice din locurile în care se relaxează, iar unii dintre fani nu s-au putut abține și au întrebat-o dacă este sau nu însărcinată. Frumoasa brunetă le-a răspuns prietenilor virtuali.

Citește și: Liviu Vârciu, mesaj pentru cârcotași: ”Lăsați invidia deoparte!” | VIDEO

Anda Călin și Liviu Vârciu nu sunt singuri în Ayia Napa, un oraș superb situat pe coasta de sud-est a statului Cipru. Ei sunt însoțiți de o gașcă de prieteni, împreună cu care ieri au făcut o plimbare cu yachtul. Cuplul celebru a fost întrebat de mai mulți internauți dacă așteaptă încă un copil, după ce Liviu Vârciu a postat o poză în care apare alături de iubita lui. Anda Călin a fost cea care a răspuns la această dilemă, amuzându-se că, de fapt, este imaginea tăiată astfel încât să i se vadă suspectă abdomenul.

“Bravo, boss, o femeie frumoasă și cu o fetiță superbă ❤️”, “Așteptați alt bebe”, “Sa vă țină 🙏🙏 Poza e de acum, Vârciu are aceeași cămașă și la story… nu stiu ce-i cu burtica 😁😁”, “Și eu creadeam că e însărcinată”, “Sper să rămâneți mereu așa”, sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Nea Mărin l-a făcut de râs pe Liviu Vârciu: „Nu cred că face nimic acum!”
În această după-amiază, Liviu Vârciu a făcut publică o filmare realizată cu ajutorul unei drone. De data aceasta imaginile au fost surprinse după ce el s-a trezit.
View this post on Instagram

Buna dimineața dragilor.😘😘😘

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au împăcat

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară pe 25 septembrie 2017. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar în martie 2018, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu. Actorul din serialul “Fructul oprit” a anunțat luni, 2 iulie 2018, că nu mai formează un cuplu cu fostul “iepuraș” Playboy, deși mulți se așteptau să urmeze nunta. La începutul acestui an, ei s-au împăcat.

Citește și...