Andra, determinată să scape de kilogramele în plus: „Îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt însărcinată”

Publicat: 05/09/2020 | 19:05
Andra, determinată să scape de kilogramele în plus: „Îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt însărcinată”

Sătulă ca lumea să îi spună că este însărcinată doar pentru că a luat niște kilograme în plus, Andra, soția lui Cătălin Măruță, este determinată să pună capăt zvonurilor.

Artista a mărturisit că totul a pornit de la faptu că s-a îngrășat în pandemie. Deși au declarat, atât ea, cât și Cătălin Măruță ar fi bucuroși să aibă al treilea copil, pe artistă au început să o deranjeze comentariile legate de acest subiect.

Citește și: Cătălin Măruță, mărturisire surpriză după ce s-a spus că Andra este însărcinată din nou: “Eva ar mai vrea o surioară”

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a declarat Andra pentru Libertatea.ro.

Andra face sport acasă

Dar de ce s-a îngrășat

Determinată să slăbească, Andra ține dietă și  face sport. Spune că s-a îngrășat pentru că este foarte pofticioasă nu se poate abține să guste din dulcurile pe care le gătește copiilor.

„În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc.

Nu rata: “Andra Măruță, vine barza???” Gestul controversat făcut de Pepe astăzi, chiar la petrecerea de ziua cântăreței

Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai spus Andra.