Cătălin Măruță, mărturisire surpriză după ce s-a spus că Andra este însărcinată din nou: “Eva ar mai vrea o surioară”

Publicat: 01/09/2020 | 14:13

Cătălin Măruță a făcut o mărturisire surpriză despre al treilea copil cu Andra, femeia care i-a devenit soție în urmă cu mai bine de un deceniu. Îndrăgitul cuplu are o fiică și un băiat care adoră să fie în fața camerelor de filmat. Prezentatorul de la Pro TV a vorbit și despre vacanța petrecută în orașul natal împreună cu familia sa.

Citește și: Cu cât este plătită Andra Măruță, la evenimente. Pentru un singur minut trebuie să scoți din buzunar o sumă colosală!

Cătălin Măruță, mărturisire surpriză despre al treilea copil cu Andra

Cu câteva zile înainte de dubla petrecere din București, când a fost sărbătorită atât ziua de naștere a Andrei, dar și nunta sa cu Cătălin Măruță, cei doi și copiii lor au plecat în Târgu-Jiu.

“A fost acasă și au fost cei mai apropiați oameni ai noștri. Au fost părinții Andrei, surorile Andrei, finii noștri, oameni foarte apropiați. A fost așa o petrecere în familie, o familie mai extinsă. Îți vine să crezi?! 12 ani de căsnicie. În 2008, chiar de ziua Andrei ne-am căsătorit, la Târgu-Jiu. Stăteam și ne gândeam ce repede a trecut timpul. Au fost și nașii noștri de cununie și ne-am bucurat foarte tare să ne reîntâlnim”, a declarat a spus Cătălin Măruță pentru jurnaliștii publicației viva.ro.

Nu rata: Andra, confesiuni copleșitoare despre noul an școlar. Ce o îngrijorează enorm pe soția lui Cătălin Măruță: “Trăim o perioadă cu multe incertitudini…”

În timpul discuțiilor, prezentatorul a vorbit și despre zvonurile privind posibila sarcină a frumoasei sale soții. Potrivit mărturiilor sale, Andra nu este însărcinată și a dezvăluit că fiica lor, Eva Măruță, își dorește o surioară, iar fiul lor, David Măruță, un frățior.

A fost doar o glumă făcută de Pepe. Erau niște poze pentru noi, iar Pepe s-a amuzat și le-a postat pe Instagram și pe Facebook. Nu este însărcinată Andra. Dacă ar fi fost însărcinată, am fi spus. Pur și simplu a fost o fotografie la ziua ei

N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puțin așa ne-am dori noi să știm că s-ar bucura. Cred că ar exista și ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenția nu mai este doar către unul sau către altul. Probabil ar începe disputele. Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant”, a mai mărturisit Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit pentru revista VIVA!.

Descoperă și: Andra, mesaj video pentru Cătălin Măruță: “Zic oamenii ăștia că sunt gravidă”. Gestul suspect făcut de cântăreață la finalul filmării