Andra Măruță, anunțul făcut după 12 ani de căsnicie: ”Eu mă declar foarte…”

Publicat: 10/08/2020 | 18:06

Andra Măruță a făcut un anunț important după 12 ani de căsnicie. Artista le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care astăzi sărbătorește.

Are o carieră înfloritoare, un soț care o iubește și o susține necondiționat și doi copii care le aduc bucurii zilnic. Puțini, însă, sunt cei care știu că astăzi este o zi specială în familia Măruță.

În urmă cu fix 12 ani, Andra și Cătălin și-au unit destinele pentru totdeauna. Cei doi au spus un mare ”Da!” în fața ofițerului Stării Civile și de atunci sunt de nedespărțit. În această zi importantă, artista a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram.

”De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus „Da!” la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie. Vă răspund acum la mesaje, prieteni dragi! ❤️”, a scris Andra pe Instagram.

Iar fanii au reacționat prompt la postarea făcută de Andra și i-au transmis cele mai bune urări. (CITEȘTE ȘI: GABI BĂDĂLĂU, VACANȚĂ ROMANTICĂ PE YACHT CU CELEBRA DANIELA CRUDU)

”La multi ani, plini de fericire si zambete, impreuna!🎉❤️ Sunteti cel mai frumos exemplu de iubire!❤️”, ”La multi ani! Sunteti cel mai frumos cuplu”, ”Andra,felicitări!!! Sa fii mereu împlinită alături de Maruta si de copii!!”, au fost câteva dintre urările fanilor.

Cu cine s-a iubit Andra înainte să se mărite cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, se iubesc și se sprijină necondiționat. Puțini, însă, sunt cei care știu cu câți bărbați s-a iubit Andra, înainte să se mărite cu Cătălin Măruță. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, ACUZATĂ DE INFIDELITATE ÎN INSTANȚĂ?!)

În anul 2008, pe 23 august, Andra și Cătălin Măruță au ajuns în fața altarului. Înainte de relația cu prezentatorul TV, artista a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat celebru.

Cel cu care s-a iubit Andra timp de doi ani și jumătate este Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove.

”Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.