Andrea Bocelli a fost infectat cu coronavirus. Artistul a donat plasmă pentru tratarea bolnavilor

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 16:27

Tenorul italian Andrea Bocelli, 61 de ani, a dezvăluit, marți, că a fost infectat cu noul coronavirus.

Andrea Bocelli a precizat ca si sotia si copiii sai au fost depistati cu noul tip de coronavirus, dar acum toți se simt bine. Andrea Bocelli a mers, marți dimineață, să doneze plasmă la centrul de colectare a sângelui din cadrul Spitalului Cisanello din Pisa. Muzicianul a fost însoțit de soția sa, Veronica, și de doi dintre copiii lor, care au donat la rândul lor plasmă. (CITEȘTE ȘI: COVID-19 LOVEȘTE ȘI ÎN „SEX-GATE-UL DE LA INTERNE”. ÎNALTUL OFIȚER ACUZAT DE HĂRȚUIRE SEXUALĂ ȘI ȘANTAJ A FOST IZOLAT DUPĂ CE…)

”Experiența mea cu coronavirus? ”O ‘tragedie”. În familie, am fost cu toții infectați. Am avut febră, deși mică, am strănutat și am tușit”, a declarat Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli, concert în fața Domului din Milano

Pe 12 aprilie, Andrea Bocelli a susținut un concert uluitor, fără niciun spectator, în fața Domului din Milano. În timpul concertul său intitulat “Muzică pentru Speranță”, susținut  în fața faimoasei Catedrale din Milano (Duomo), cântărețul a avut un mesaj de Paștele catolic pentru milioane de oameni din toată lumea. (VEZI ȘI: CUM ȘI-AR FI PLĂNUIT JADOR SUCCESUL ȘI PARTICIPAREA LA „PUTEREA DRAGOSTEI” CU ACORDUL IUBITEI ”DE ACASĂ”. CINE ESTE, DE FAPT, GEORGIANA, PARTENERA LUI DE ȘAPTE ANI)

“Ave Maria”, “Sancta Maria” sunt două dintre piesele interpretate de Andrea Bocelli în fața unui singur microfon și a unei piețe complet goale. Concertul a fost difuzat live pe canalul său de YouTube.