Andrea Bocelli, scuze publice pentru declarațiile controversate despre epidemia de coronavirus! Tenorul i-a îndemna pe oameni să nu respecte restricțiile

Autor:
Publicat: 30/07/2020 | 15:37
Andrea Bocelli, scuze publice pentru declarațiile controversate despre epidemia de coronavirus! Tenorul i-a îndemna pe oameni să nu respecte restricțiile

În urmă cu ceva timp Andrea Bocelli făcea câteva declarații care au surprins pe toată lumea. Artistul se arăta nemulțumit de măsurile anti-COVID ce au fost luate în Italia și chiar i-a îndemnat pe oameni să nu le respecte, arătând-se neîncrezător și indignat.

Bocelli a declarat la acea vreme , la o conferință găzduită de Senatul Italiei, că nu cunoaşte pe nimeni care să fi fost internat la terapie intensivă, motiv pentru care gravitatea pandemiei este „exagerată”. (CITEȘTE ȘI: ANDREA BOCELLI S-A DECLARAT „UMILIT” DE MĂSURILE IMPUSE DE PANDEMIE ÎN ITALIA!)

După acest episod care a șocat opinia publică, Andrea Bocelli a revenit cu o declarație publică prin care și-a cerut scuze pentru comportamentul lui de atunci. El a recunoscut, de asemenea, că nu s-a supus restricțiilor și i-a îndemnat pe oameni să nu le respecte nici ei.

„Am o anumită vârstă și am nevoie de soare și vitamina D. Să refuzăm să respectăm această regulă. Să citim cărți, să ne mișcăm, să ne cunoaștem, să vorbim, să dialogăm„, a spus Andrea Bocelli, în urmă cu ceva timp.

Andrea Bocelli, schimbare de viziune

Se pare că artistul și-a schimbat perspectiva asupra pandemiei și a revenit la sentimente mai bune.  Într-un mesaj video publicat pe contul său de Facebook, Andrea Bocelli şi-a cerut iertare pentru comportamentul lui și pentru lucrurile pe care le-a spus.

„Nu am avut intenţia de a îi ofensa pe aceia care avut de suferit din cauza COVID-19”, a spus artistul. (VEZI ȘI: IMAGINI RĂVĂȘITOARE! ANDREA BOCELLI, CONCERT ULUITOR ÎN FAȚA DOMULUI DIN MILANO, FĂRĂ NICIUN SPECTATOR. MESAJUL ARTISTULUI A FĂCUT ÎNCONJURUL LUMII)

Deși a încercat să remedieze situația și să facă un lucru bun, au existat multe voci care au susținut că spusele lui nu sunt sincere și că nu mai are credibilitate.