Andreea Bălan, apel disperat pentru o tânără mămică diagnosticată cu o boală rară

Publicat: 20/11/2018 | 11:00

Însărcinată pentru a doua oară, Andreea Bălan a făcut un apel disperat pentru ca o tânără mămică diagnosticată cu o boală rară să fie salvată din ghearele morții. Și, ulterior, aceasta să se întoarcă acasă, la cei doi îngerași pe care îi are cu soțul care o iubește enorm și care a făcut tot ce i-a stat în putință ca să o ajute pe mama copiilor săi.

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața personală: „Unii reușesc, într-adevăr…”

Andreea Bălan, apel disperat pentru o tânără mămică diagnosticată cu o formă agresivă de cancer

Andreea Mariana Stoica, o mămică de doar 19 ani, are nevoie urgentă de bani ca să meargă la un tratament costisitor în Turcia. Anul trecut, pe când era însărcinată cu al doilea copil, tinerei i-a apărut o gâlmă pe brută și a primit o veste teribilă din partea medicilor. În urma analizelor, ea a aflat că are o formă rară de cancer la glanda suprarenală, care este foarte agresivă. În ciuda tuturor eforturilor făcute atât de medicii din Anglia, unde a plecat în 2013 împreună cu familia, cât și de cei din România, maladia a avansat și are metastaze la ficat de gradul IV.

Citește și: Andreea Bălan a mărturisit adevăratele motive pentru care a ales să nu-i arate chipul fiicei sale timp de doi ani

În prezent, mama unui copil de un an și cinci luni, altul de 3 ani se află internată într-un spital din Londra, unde urmează un tratament în timp ce rudele și prietenii fac eforturi ca să strângă banii de care au nevoie să o mute la o clinică din Turcia. Andreea Bălan i-a aflat drama și a făcut un apel emoționant pe pe o rețea de socializare, unde a postat și o poză cu aceasta.

“Haideți, vă rog mult, să o ajutăm pe Andreea! Are mare nevoie de noi!”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Facebook, unde a distribuit povestea tinerei mămici.

Poți dona bani pentru Andreea, mama a doi îngerași, AICI. Fiul cel mare al tinerei mămici doarme uneori cu ea în salonul în care e internată, pentru că îi e tare dor de momentele în care aceasta era sănătoasă și era mereu alături de el. Imaginea cu cei doi a frânt mii de inimi și a devenit virală.

“(…). Ea era suspectă de cancer din luna iunie a anului trecut, dar în septembrie (n.r.: 2017), după a două ei sarcină, o gâlmă pe burtă i-a apărut. Doctorii i-au spus să aștepte între 4-6 săptămâni,i spunându-i că acea gâlmă poate să fie din cauza uterului. A așteptat, dar în a 5-a săptămână a început să aibe dureri foarte mari în partea stângă, unde avea gâlmă. Gâlma aceea a început să crească și Andreea a fost dusă de urgentă la spital în Londra. Doctori au început investigații, RNM și biopsie, atunci ea a aflat că această formă de cancer este foarte rară și i-a fost recomandat de către medici specialiști să urmeze tratament cu chimioterapie. A făcut chimioterapie în Anglia timp de 6 luni, a făcut 4 ședințe în care nu a răspunsul tratamentului.

A schimbat tratamentul a făcut alte 2 ședințe în care din nou nimic nu s-a schimbat. În luna ianuarie tratamentul, a fost oprit ,iar doctori din Anglia i-au spus că nu îi poate face nimic decât dacă vrea un tratament experimental, iar Andreea l-a refuzat. S-a hotărât împreună cu familia să se întorcă înapoi în România pentru a încerca să se salveze la medicii români, dar, din păcate, a stat timp de 8 luni degeaba din cauza că doctorii i-au spus că nu au ce să îi facă. (…) iar boala ei a avansat, se află din nou în spital în Londra cu dureri foarte mari; cu toate astea Andreea este foarte puternică, este o mamă luptătoare care vrea să trăiască mai mult că orice pe această lume.

Noi, prietenii și familia, disperați am trimis documentele cu diagnosticul Andreei la mai multe clinici din străinătate și am primit răspuns că se poate încerca tratarea ei în Turcia (…); costurile sunt foarte mari, depăsesc posibilitătile financiare ale familiei și apelăm la ajutorul oamenilor cu suflet mare să ajutăm această tânără fată să poată trăi alături de cei doi copilași mici și familia ei. Este un strigăt de disperare pentru că Andreea trebuie să ajungă de urgență în Turcia cât mai curând. Vă rog din toată inimă mea să donați o sumă oricât de mică sau o simplă distribuire pe pagina voastră, împreună putem salva o viată! Doamne ajută 🙏” este mesajul scris pe pagina de Facebook unde se strâng fonduri pentru Andreea.

Citește și...