Andreea Bălan a mărturisit adevăratele motive pentru care a ales să nu-i arate chipul fiicei sale timp de doi ani

Publicat: 12/11/2018 | 19:54

Până de curând, Andreea Bălan a ales să nu-i arate chipul fiicei sale. Îndrăgita artistă a mărturisit și care au fost motivele adevărate pentru care a ales să facă acest lucru.

În 2016, Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară. Atunci, artista și soțul ei au decis ca pentru un timp să nu o arate publicului pe micuța Ella. Dacă unii fani erau curioși, alții au criticat-o dur pe Andreea Bălan. Așa că acum ea a vorbit deschis despre motivele pentru care a ales să nu-i pozeze chipul fetiței sale. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, MOMENT DE MAXIMĂ SINCERITATE! CE A PUTUT SĂ LE MĂRTURISEASCĂ FANILOR)

„Dinainte de a se naște am stabilit cu George (soțul meu) să o păstrăm pe Ella o perioadă doar pentru noi, să nu o arătăm publicului. Foarte mulți au fost contrariați atunci când puneam poze doar cu mânuțe, piciorușe sau cu spatele și spuneau: „Dacă tot nu vrei să o arăți, nu mai pune poze deloc”, sau „Ce tot o ascunzi atât, crezi că e mai specială?”. Sunt obișnuită de ani de zile cu răutatea oamenilor și aceste comentarii nu m-au surprins deloc. Știu că răutatea vine din frustrare, din lipsă de inteligență, de înțelegere și empatie față de cei din jur. Mi s-a părut firesc să punem poze așa cu mânuțe și piciorușe deoarece ne-a împlinit, ne-a făcut atât de fericiți încât simțeam amândoi nevoia să aruncăm acesta fericire în univers sub această formă.

Am să explic în câteva cuvinte, motivele pentru care nu am arătat-o până la vârstă de 2 ani. Cred foarte tare în „Legea de atractie” și în puterea gândurilor. Fiecare gând are o frecvență care ajunge în univers și atât gândurile bune cât și cele rele ajung cumva la persoană menționată și totodată se întorc că un bumerang la cel care le emite. Astfel, dpdv al sănătății am dorit să o protejăm și să nu lăsăm gândurile negative să o afecteze cumva. Neștiind cum arată, oamenii nu au putut să emită niște gânduri prea răutăcioase și pline de hate.

Cam tot ceea ce se postează pe net, rămâne stocat undeva și nu ne-am dorit că mai târziu, Ella să ne reproșeze că am arătat-o în fașă sau cheală (nu a avut păr până la 1 an).

Al 3 lea motiv important care ulterior s-a mai schimbat, este faptul că eu am fost expusă mediatic la o vârstă foarte mică (la 10 ani) și mi-a fost foarte greu să înțeleg ce se întâmplă cu mine și să mă dezvolt corect emoțional. M-am gândit astfel să nu o expun și să o las pe ea să aleagă dacă vrea să apară sau nu. Între timp această idee s-a schimbat, deoarece am văzut că acum, spre deosebire de copilăria mea, tehnologia este atât de avansată încât nu am cum sub nicio formă să o țin ascunsă atâția ani până când ea va putea alege. Oricine, oricând, poate să o pozeze pe stradă și să pună o poză (urâtă) pe net. Din acest considerent, împreună cu George, am decis să facem o ședința foto frumoasă și să o arătăm pe copertă unei reviste și nu pe Facebook pur și simplu. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Așa am apărut pe copertă revistei UNICA din luna noiembrie, la 2 ani de când a venit pe lume. Țin să menționez că NU am luat bani de la revistă, deoarece, din nou, m-am lovit de ura oamenilor care au spus „Ai ținut-o ascunsă că să iei bani”. Ne-am dorit să o arătăm într-un cadru frumos și prin urmare nu am avut nicio pretenție finaciară. De ce nu am pus-o pe Facebook? Nu am vrut să fac precum majoritatea și mi-am dorit că prima apariție să fie cu niște poze frumoase, profi – Foto Alex Galmeanu, Styling Irina Hârtia, Make-up Adina Vlad, Hair George Cozma”, a detaliat Andreea Bălan pe blogul ei personal.

Andreea Bălan, din nou însărcinată

Andreea Bălan va deveni din nou mămică! În momentul în care artista l-a anunțat pe soțul ei că este însărcinată, acesta nu se bucura, deoarece nu credea acest lucru. Însă după vreo zece teste de sarcină pe care Andreea le-a făcut, cei doi s-au convins că este cât se poate de real. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI! CUM ERA RELAȚIA CU GEORGE BURCEA ÎNAINTE SĂ APARĂ ELLA: “DE MULTE ORI COPILUL TE DESPARTE”)

„Nu simt ce este, dar a simţit la două săptămâni de la concepere că eu sunt gravidă. Conceperea a avut loc pe 23 iunie de ziua mea. Am făcut vreo zece teste. Nu mă credea George. Nici nu se bucura. Am mai încercat de vreo două ori să vedem ce sex este, dar nu am reuşit. Important este să fie sănătos. La prima sarcină eram mai aşa. (…) Mi-am programat intenţionat să rămân aşa gravidă. Data trecută am rămas însărcinată în ianuarie şi am pierdut toată vara de concerte. (…) N-am pedepsit-o niciodată pe Ella. Nu, deloc, nu sunt superstiţioasă. Şi acum o să cumpărăm câteva body-uri, unisex. De asortatul hăinuţelor se ocupă George”, a spus Andreea Bălan în urmă cu ceva timp. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)