Andreea Bălan, în lupta pentru viață a unui băiețel diagnosticat cu o tumoră la creier

Publicat: 09/09/2020 | 16:47

Andreea Bălan i s-a alăturat lui Darius Ayan Fileață care se află într-o luptă dificilă pentru viață de când medicii i-au găsit o tumoră la creier. Diagnosticul crunt îi amenință viața în fiecare zi, iar părinții lui și apropiații familiei fac tot ce pot ca să-l salveze. Băiețelul a fost supus unei alte operații în urmă cu o săptămână, iar suma de care are nevoie ca să urmeze tratamentul prescris de specialiști este de 90.800 de euro.

Citește și: Misha, apel impresionant pentru salvarea unui bărbat: “Tatăl unei fetițe de 11 ani a fost diagnosticat cu…”

Andreea Bălan, în lupta la viață a lui Darius Fileață, un băiețel diagnosticat cu o tumoră formată în creier

Potrivit celor mai noi informații, oamenii cu suflet mare au făcut donații, iar Darius Fileață are acum în conturile deschise pentru cazul său emoționant suma de 56.523 de euro, relatează salveazaoinima.ro. Povestea lui a ajuns și la Andreea Bălan care a distribuit apelul făcut de părinții copilului și, totodată, mesajul pe care aceștia i l-au transmis public chiar de ziua lui de naștere. Băiețelul a împlinit patru ani în urmă cu două zile și, după cum puteți vedea în colajul de mai jos, cântăreața a făcut un apel către apropiații și fanii ei… pe toți i-a rugat pe Facebook să facă o donație pentru Darius Fileață.

Copilul a fost diagnosticat în urmă cu mai bine de un an cu teratom imatur de gradul 2 – o tumoră formată în creier ce îi amenință viața în fiecare zi. De când a început războiul cu temuta maladie, Darius Fileață a fost supus mai multor operații la cap, chimioterapie și multă durere. Fiecare sumă de bani donată înseamnă o şansă în plus pentru sănătatea şi viitorul lui.

Nu rata: Andreea Marin, strigăt disperat pentru salvarea unei mame de 33 de ani: “Cancerul îi pune viața în pericol. Putem ajuta un bebeluș să…”

Unde se pot face donații pentru Darius Fileață:

Denumire entitate: Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani – Vă rugăm să specificați numele de familie (Fileață) al copilului pentru care faceți donația! De asemenea, donații se pot face și online AICI.

Află și: Gina Pistol, apel sfâșietor la puțin timp după ce s-a aflat că este însărcinată: “Ea este Izabela și are nevoie de ajutorul nostru”

Andreea Bălan s-a alăturat în lupta la viață a lui Darius Fileață, un băiețel diagnosticat cu o tumoră formată în creier. Iar în poza din dreapta colagului, artista este alături de fiicele sale © Facebook
Andreea Bălan s-a alăturat în lupta pentru viață a lui Darius Fileață, un băiețel diagnosticat cu o tumoră formată în creier. În dreapta, artista este alături de fiicele sale © Facebook

Descoperă și: Andreea Bălan, apel emoționant pentru salvarea unei fetițe care se luptă cu o boală rară: “Alessia are nevoie de noi”

“Copilul meu mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua ta, iti doresc sa cresti mare, sanatos, frumos si inteligent. Sa ai parte de fericire, sa ne bucuram de tine si in viata sa ai parte de oameni la fel de frumosi ca tine. Sa ai o copilarie frumoasa ca in povesti, emotii placute si multe surprize!Imi pare atat de rau, pentru ca din pacate ne regasim in aceeasi situatie la fel ca anul trecut… tot la spital, insa, promit sa fie ultimul an petrecut pe aici.

IUBITUL NOSTRU COPIL, vom fi mereu alaturi de tine! Impreuna vom trece peste greutati si vom zambi! Suntem fericiti sa iti putem fi parinti si iti uram multa sanatate si succes in viata! Te iubim enorm de mult, esti raza noastra de soare. La multi ani #leutul meu puternic!!” este mesajul impresionant postat de mama și tatăl lui Darius Fileață pe Facebook.

Vezi și: Tiberiu Argint, declarație de iubire pentru o femeie importantă din viața lui! Ce mesaj i-a transmis imediat Andreea Bălan