Tiberiu Argint, declarație de iubire pentru o femeie importantă din viața lui! Ce mesaj i-a transmis imediat Andreea Bălan

Publicat: 26/08/2020 | 20:07

Tiberiu Argint și-a surprins fanii cu declarația de iubire pe care i-a făcut-o uneia dintre cele mai importante femei din viața lui. Iubita lui, Andreea Bălan, s-a emoționat foarte mult când a văzut gestul său și i-a transmis un altfel de mesaj în public.

Vezi și: Andreea Bălan, gafă în timp ce se afla la piscină cu fiicele. I s-au văzut zonele intime prin costumul de baie alb și decupat | VIDEO

Tiberiu Argint, declarație de iubire pentru o femeie importantă din viața lui

De curând, Tiberiu Argint a ieșit la o terasă împreună cu sora lui și, în timpul întâlnirii, cei doi și-au dorit să imortalizeze unul dintre momente. Ulterior, iubitul Andreei Bălan a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de sora sa și i-a făcut o declarație de iubire.

“Sister… The best friend you can never get rid of. Love ya, sis! (n.r.: Sora… Cel mai bun prieten de care nu poți scăpa niciodată. Te iubesc, sis!)” este descrierea pusă de Tiberiu Argint la poza de album cu sora lui.

Una dintre susținătoarele tânărului i-a scris: “Iubita ta seamănă foarte, foarte mult cu sora ta și cu mama ta!”. În plus, Andreea Bălan a reacționat la gestul emoționant al partenerului său și a dat un like fotografiei în care este “cumnata” ei.

Nu rata: Andreea Bălan, apel emoționant pentru salvarea unei fetițe care se luptă cu o boală rară: “Alessia are nevoie de noi”

Tiberiu Argint, alături de sora și părinții lui © Instagram
Tiberiu Argint, alături de sora și părinții lui © Instagram

Descoperă și: Andreea Bălan, fotografiată într-o ipostază romantică alături de Tiberiu Argint! Artista urmează să semneze actele de divorț împreună cu George Burcea

Deși a fost întrebat și în urmă cu câteva ore dacă este sau nu împreună cu Andreea Bălan, Tiberiu Argint nu le-a răspuns curioșilor. Aceștia au fost însă lămuriți de un susținător al cuplului care a lăsat următoarele idei: “Sigur, da (n.r.: au o relație). Nu vezi că nu ratează Andreea Bălan niciun like pentru postările lui? Și nu numai, prea multe coincidențe, împreună în aceleași locuri. Și ambii au o postare în care vorbesc despre strălucirea în întuneric. Să îi ajute Dumnezeu să fie fericiți, bravo lor” – puteți vedea postările asemănătoare ale celor doi iubiți în galeria foto a articolului.

Poate te interesează și: Top 40 sexy-vedete „cu picioarele-n tavan”. În ce poziții au putut să “pozeze” Lora, Andreea Bălan, Ioana Filimon ori Bianca Drăgușanu