Andreea Marin, strigăt disperat pentru salvarea unei mame de 33 de ani: “Cancerul îi pune viața în pericol. Putem ajuta un bebeluș să…”

Publicat: 04/09/2020 | 10:21

Andreea Marin a lansat un strigăt disperat pentru salvarea femei care a devenit mămică în urmă cu doar trei săptămâni. Fosta prezentatoare TV i-a rugat pe oameni să îi acorde Laurei câteva clipe din viețile lor, timp în care să facă donații pentru ca aceasta să reușească să strângă banii de care are nevoie ca să fie tratată de medicii de la clinica Wiener din Austria, unde i-a fost acceptat cazul.

Află și: Ce salariu avea Andreea Marin când era la “Surprize, surprize”: “Puteam să-mi cumpăr doar…”

Andreea Marin, strigăt disperat pentru salvarea unei mame de 33 de ani

Laura, o femeie de 33 de ani, a născut-o pe Eva, fiica mult dorită, pe 13 august. Din nefericire, ziua în care a trăit minunea de a deveni mămică i-a fost umbrită de diagnosticul pe care medicii i l-au pus: cancer cu metastaze la ficat și plămâni. Boala a recidivat după ce în 2014, ea a reușit să învingă cancerul de piele. Andreea Marin i-a aflat drama, iar aseară, a făcut public un apel emoționant.

“Are 33 ani. Abia a devenit mămică. Și cancerul îi pune în pericol viața. Ce mai e de zis? Ar fi ceva de făcut? Da. De salvat o viață. Dacă ne pasă. Dacă ne adunăm cât mai mulți, umăr lângă umăr. Scrie în articol cum putem ajuta un bebeluș să se bucure de mama lui și de acum înainte. Nu e greu. Doar să facem scut în jurul Laurei… Povestea e strigătul de ajutor al tinerei care ne spune: «Vreau doar șansa de a mă bucura de fetița mea…»” este mesajul transmis de fosta prezentatoare pe contul ei de Facebook.

Nu rata: Andreea Marin, vacanță fabuloasă cu iubitul în Croația: “Am vrut să fim doar noi și…”

Într-un interviu emoționant, Laura a povestit cum a descoperit teribila veste la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe mica ei prințesă și, în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraji, a spus că își dorește să trăiască și să fie clipă de clipă alături de Eva.

“(…). În urma unor complicații apărute în timpul nașterii, ce au condus la investigații mai amănunțite, s-a descoperit că boala a recidivat apărând metastaze la ficat și plămâni. Medicii de la Spitalul Fundeni din București nu mi-au oferit prea multe șanse, însă speranța a venit de la clinica Wiener din Austria care a acceptat cazul. Pentru a ajunge la clinica din Viena, familia și prietenii au făcut eforturi uriașe pentru a strânge suma care să acopere spitalizarea în vederea efectuării investigațiilor necesare și administrării primei doze de tratament.

În acest moment, am început imunoterapie cu Keytruda si Yervoy, în timp ce medicii continuă să găsească cea mai bună soluție pentru a-mi salva viața. Sper că tratamentul va încetini și retrage celulele canceroase. În continuare, prietenii și familia depun toate eforturile pentru a mă ajuta să mă întorc acasă sănătoasă, dar aceste tratamente trebuie administrate o dată la 3 săptămâni pe o perioadă de aproximativ 9 luni, respectiv 2 luni.

Valoarea unei singure doze de Keytruda se ridică la suma de 10.000 euro (aproximativ 128.000 euro pentru întreaga durată a tratamentului), iar pentru o doza de Yervoy prețul este 12.500 euro (37.500 euro pentru 3 doze), nefiind incluse costurile de spitalizare, o sumă imposibil de atins fără ajutor (165.500 euro). Vă cer ajutorul pentru a putea continua tratamentul si a depăși cel mai înalt obstacol al vieții mele pentru a avea șansa de a fi fericită și sănătoasă alături de familia mea. Eu sunt mai pozitivă ca niciodată, însă acest aspect nu mai este de ajuns. Vă mulțumesc că mi-ați citit povestea! Vă mulțumesc pentru ajutor!”, a mărturisit Laura pentru publicația demamici.ro.

Conturile în care se pot face donații pentru salvarea Laurei

ING Bank: Alexandru- Mihai Vechiu
RO93INGB0000999910633347 – RON
RO28INGB0000999910633353 – EUR
SWIFT: INGBROBU

UNICREDIT Bank: Vechiu Alexandru Mihai
RO95 BACX 0000 0017 5183 5000 – RON
RO41 BACX 0000 0017 5183 5002 – EUR
SWIFT: BACXROBUXXX

RAIFFEISEN Bank: Bogdan Boeru
RO42RZBR0000060021967421 RON

BCR: Vechiu Andrei Gabriel
RO52 RNCB 0857 1151 5894 0001

Vezi și: Andreea Marin, cu sânii la vedere pe rețelele sociale. Fosta Zână a Surprizelor este într-o formă bună și a surprins pe toată lumea