Andreea Marin, vacanță fabuloasă cu iubitul în Croația: “Am vrut să fim doar noi și…”

Publicat: 11/07/2020 | 16:14

Andreea Marin a avut parte de o vacanță fabuloasă cu iubitul în Croația, cu ocazia zilei de naștere a partenerului ei. Cei doi s-au relaxat și au trăit momente romantice, de care ambii aveau nevoie.

Andreea Marin a dat detalii despre vacanța pe care a avut-o de curând cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste de aproximativ patru ani.

(CITEȘTE ȘI: Suferă Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion? Artista lansează o nouă piesă iar mesajul este unul lacrimogen. „Ochii ăia triști…”)

“Am plecat pentru că am vrut să fim doar noi și într-un loc apropiat de cel care este pe sufletul nostru. Sunt aproape patru ani de când suntem împreună. Așa am făcut, așa am simțit. Este un om special”, a mărturisit Andreea Marin la Antena Stars, potrivit Spynews.

Andreea Marin, vacanță fabuloasă cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în Croația © Facebook
Andreea Marin, vacanță fabuloasă cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în Croația © Facebook

Andreea Marin a ținut să precizeze că în următoarea vacanță va merge și fiica ei, Violeta, care are o relație foarte bună cu Adrian Brâncoveanu.

“Ne dorim să plecăm și cu Violeta, iar acum căutăm să vedem unde am putea merge, ca ea să fie în siguranță. Pentru că asta își dorește fiecare părinte și să se și bucure de vacanță. E joacă atunci când trebuie să fie și disciplinat”, a mai spus Andreea Marin.

Andrea Marin își mai dorește un copil

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

(CITEȘTE ȘI: Războiul dintre Andreea Bănică și Iulia Albu continuă! Cântăreața, replici acide la adresa fostei sale prietene. „E o perversă și o prefăcută. Asta e”)

În trecut, Andreea Marin a adoptat la distanță o fețiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.