Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea, în plin divorț. Artista îl atacă din nou pe fostul soț: „Am crezut în basme”

Publicat: 18/05/2020 | 14:00

În plin divorț de George Burcea, Andreea Bălan îi dă acestuia una caldă, una rece! Artista și-a anunțat fanii că filmează deja un clip pentru o nouă melodie și nu, nu este vorba de o melodie oarecare, ci de una care pune în lumină povestea ei de viață. 

Andreea Bălan l-a atacat dur pe fostul soț, prin intermediul unei postări făcute pe Instagramul său. Cu toate acestea, la fel de diplomată ca întotdeauna, dar și extrem de sinceră, artista și-a exprimat gândurile prin intermediul unei noi melodii pe care urmează să o lanseze, în care vorbește despre ea, despre viață și despre iubire.

CITEȘTE ȘI – DECIZIE ȘOCANTĂ LUATĂ DE ANDREEA BĂLAN ÎN DIVORȚUL DE GEORGE BURCEA: „VREA SĂ DEMOSTREZE CĂ EL NU ESTE UN TATĂ…”

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea, prin intermediul noii sale piese

Se pare că melodia se numește „Am crezut în basme” și este strict legată de dezamăgirea trăită alături de George Burcea, pe finalul căsniciei celor doi.

„Azi filmez un nou videoclip, o piesa de suflet despre mine, despre iubire
si despre basme 📽
#AmCrezutInBasme #newvideo” a scris Andreea Bălan, în dreptul postării sale de pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat și i-au transmis talentatei artiste numeroase mesaje de încurajare, pentru a o face pe aceasta să depășească mai ușor perioada neagră prin care trece, din punct de vedere sentimental.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN ŞI GEORGE BURCEA S-AU ÎMPĂCAT! AU RENUNŢAT LA CERTURI DE DRAGUL FETELOR. GESTUL FĂCUT DE ARTISTĂ A UIMIT PE TOATĂ LUMEA

„Draga mea, te admir pentru tăria ta, determinarea și ambiția ta. Nu mai spun de iubirea pentru cele două prințese pe care le ai / Abia așteptam ! Ceea mai frumoasa și talentata ❤️🔝 / În dragoste nu ai deloc noroc / Cu siguranță piesa este cu trimitere către George Burcea / Capul sus, Andreea! Va veni soarele și pe strada ta” i-au scris internauții, în comentarii.

Citește și...