Andreea Bălan, mesaj sfâșietor. Bebeluşul a fost diagnosticat cu o boală cumplită

Publicat: 11/09/2019 | 13:59

Impresionată de povestea tristă a unui bebeluș de doar cinci luni, care a fost diagnosticat cu o boală cumplită, Andreea Bălan a făcut public un mesaj sfâșietor. Îndrăgita cântăreață și-a rugat apropiații și fanii să doneze pentru micuța din imagini care are nevoie de o operație și un tratament, iar costurile sunt mult peste posibilitățile părinților ei. 

Citește și: Andreea Balan nuntă. Cum arată cele 3 rochii de mireasă ale cântăreței

Andreea Bălan, mesaj sfâșietor pentru salvarea unui bebeluș

Micuța din imagini se numește Ema Gabriela Rotariu și, la scurt timp de la naștere, mama ei a observat că i-a crescut o gâlmă în jurul gâtului. Femeia și soțul său au mers cu fetița lor de urgență la un spital din București, unde i s-au făcut o serie de analize și investigații. Când rezultatele au fost gata, cei doi părinți au aflat ce diagnostic crunt a primit Ema din partea medicilor: teratom gradul 3 imatur. Ca să aibă o șansă la o viață normală, mica lor prințesă trebuie operată la o clinică din Istanbul, însă, intervenția și tratamentul ajung la suma de 60.000 de euro, bani pe care tinerii părinți nu îi au.

Citește și: Andreea Bălan se mărită. Vezi cum arată invitația și află cine sunt nașii

Pentru salvarea copilei s-a făcut o campanie, iar donațiile se pot face AICI. Despre drama Emei a aflat și Andreea Bălan care a lansat un apel pe pagina sa de Facebook, unde a distribuit o postare. “Haideți să-l ajutăm pe acest bebeluș minunat să se faca bine 🙏🙏🙏” este mesajul scris de cântăreață pe cunoscuta platformă de socializare. În clipul de mai jos este prezentat cazul micuței Ema Gabriela Rotariu.

Citește și...