Andreea Esca îi face toate poftele Alexiei Eram. Suma incredibilă plătită pentru o banală pereche de adidași. FOTO

Autor: Alina S.
Publicat: 24/01/2020 | 10:35
Andreea Esca îi face toate poftele Alexiei Eram. Suma incredibilă plătită pentru o banală pereche de adidași. FOTO

Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate femei din România, are o relație specială cu fiica sa și nu ratează nicio ocazie să o răsfețe și să-i facă toate poftele. 

Alexia Eram, ca mulți alți copii ce provin din familii cu o situație financiară peste medie, își surprinde adesea fanii de pe rețelele de socializare cu ținute și accesorii costisitoare.

Într-una dintre postările sale pe Instagram, Alexia Eram, fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram, poartă o pereche de sneakers Balenciaga, aceștia fiind foarte apreciați în rândul adolescenților. O astfel de pereche costă însă aproape 800 de euro, adică aproximativ 4000 de lei. De altfel, întreaga ținută din imagine este una foarte scumpă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

Alexia Eram urmează facultatea în Anglia

Alexia a studiat la Liceul Francez Anna de Noailles din Capitală şi s-a pregătit din timp pentru facultate. Ea a trecut printr-o sesiune specială de examene, aceasta testându-și cunoștințele la nu mai puțin de 13 materii. Fiica Andreei Esca s-a pregătit foarte bine, având în vedere că nota luată la BAC a fost 9,97.

În urmă cu doi ani, Alexia Eram a decis să studieze în Anglia, la o renumită universitate, unde urmează Facultatea de Marketing, Publicitate și Relații publice. „Voi merge în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde voi studia marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei”, spunea pe atunci fiica Andreei Esca.

Numai un an de studiu la această facultate costă aprocimativ 15.000 de lire sterline. La această sumă se adaugă, bineînțeles,  cazarea, masa și transportul. Cheltuielile suportate de familia Alexiei se duc undeva la 30.000 de lire sterline pe an.

Alexia va termina facultatea după 3 ani de studiu,  așa că părinții ei scot din buzunar aproximativ 90.000 de lire sterline. Dacă aceasta se va hotărâ să facă și un master, se vor mai adăuga încă 20.000 d elire sterline. Totalul sumei mari pe care trebuie s-o plătească Andreea Esca și soțul acesteia este de aproximativ 110.000 de lire sterline, adică 125.000 de euro.

Citește și: ANDREEA ESCA A DEZVĂLUIT CU CE LUCRU O SCOATE DIN PEPENI FIICA SA, ALEXIA ERAM. ORICE MAMĂ CEDEAZĂ ÎN ASEMENEA SITUAȚIE

Fiica Andreei Esca vrea să aibă doi copii

Încă de la vârsta de 18 ani, Alexia Eram știa clar că vrea să devină mamă și chiar să aibă doi copii.

Aş vrea să mă căsătoresc pe la 26 de ani, mă rog între 26 şi 28, să fac copii pe la 27-28. Vreau să am doi copii, o fată şi un băiat, sau patru dacă nu ies din prima o fată şi un băiat. Nu ştiu ce nume le voi pune“, a mărturisit fiica Andreei Esca.

Alexia este pasionată de dans şi i-ar plăcea să locuiască în Statele Unite, în Los Angeles. Jocurile preferate din copilărie sunt săritul coardei şi şotronul, iar când era mică şi-a dorit să fie medic legist.

Citește și: ALEXIA ERAM ȘI MARIO FRESH AU VORBIT DESPRE SARCINĂ: “CÂND EȘTI GRAVIDĂ, SE ZICE: «BURTICĂ»”. ANDREEA ESCA ȘTIE CÂND VA DEVENI BUNICĂ

Citește și...