Andreea Hanca a ajuns la spital și e pregătită să nască chiar de ziua ei! Soția lui Sergiu Hanca: “E o zi chiar specială”

Publicat: 17/07/2020 | 18:06

Andreea Hanca a ajuns astăzi la spital și e pregătită să nască chiar de ziua ei! Da, soția fotbalistului Sergiu Hanca împlinește azi o frumoasă vârstă și ar fi extrem de fericită dacă al doilea bebeluș ar veni pe lume într-o zi atât de specială. Din nefericire, cunoscutul sportiv nu este în țară își va vedea minunile prin intermediul Internetului având în vedere restricțiile din spitale din cauza crizei epidemiologice.

Citește și: Soția vestitului fotbalist s-a unduit senzual pe plajă + Ce gest surprinzător a făcut în valuri

Andreea Hanca se pregătește să nască: După o noapte în pretravaliu…”

Andreea Hanca își dorește foarte mult să nască azi, când împlinește 32 de ani. Însă, a mărturisit ea în primele declarații după ce a ajuns la clinica în care o va aduce pe lume pe fetița sa și a lui Sergiu Hanca că nu s-ar supăra dacă momentul mult așteptat se va produce mâine.

“32 caught me like this♥️🤰🏻👦🏻 After a night in prelabour, I think today I will receive a special Bday present🐣🎁🎉 (n.r.: Ziua în care împlinesc 32 de ani m-a prins așa ♥️🤰🏻👦🏻  După o noapte în pretravaliu, cred că astăzi voi primi un cadou special🐣🎁🎉)” este mesajul scris de soția fotbalistului în dreptul imaginii de mai jos.

Andreea Hâncă a ajuns azi la spital și e pregătită să nască chiar de ziua ei. Astăzi, frumoasa brunetă împlinește 32 de ani © Instagram
Andreea Hanca a ajuns azi la spital și e pregătită să nască chiar de ziua ei. Astăzi, frumoasa brunetă împlinește 32 de ani © Instagram

Andreea Hanca, primele declarații despre nașterea bebelușului

Astăzi, după ce a ajuns la spital, bruneta sexy a fost testată pentru noul coronavirus, boala rară cu care au fost diagnosticați pozitiv 35.802 de oameni în România. Din fericire, rezultatul Andreei Hanca pentru COVID-19 a fost unul negativ.

“Are sens de ce a așteptat atât de mult azi sau mâine, dacă tot e ziua mea, să vină ușor. Sunt la clinică. Așteptăm bebelina să dea semne că își dorește să vină printre noi. Este protocolul spitalului ca să poți naște normal, căci altfel doctorii sunt obligați să poarte costume de astronauți”, a mărturisit viitoarea mămică în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Din nefericire, acest moment important este umbrit de absența tatălui… Sergiu Hanca nu se află în țară în prezent, iar chiar dacă ar fi fost, el nu ar fi avut voie să își viziteze soția în spital.

“Suntem tratate foarte bine. Mi-am făcut bagajul și nici nu am realizat că este 12 noaptea și că e ziua mea. M-am trezit cu mama cu un tort cu lumânări. E o zi chiar specială. Probabil când o să ieșim o să fim asaltate cu cadouri. Mi-ar fi fost puțin mai ușor să știu că e aici și că îl pot vedea. Sunt emotivă din cauza momentului prin care trec, a mai spus partenera fotbalistului.

Vestea că vor deveni părinți peste a doua oară a fost dată de Andreea Hanca pe 8 februarie, când fotbalistul român a înscris un singurul gol în meciul disputat de echipa sa, Cracovia, cu Arka Gdynia.