Una dintre cele mai sexy vedete de la noi este însărcinată! Gestul emoționant prin care soțul ei a dezvăluit că vor deveni părinți din nou

Publicat: 08/02/2020 | 13:33

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi este însărcinată! Soțul ei a dezvăluit că vor deveni părinți din nou printr-un gest extrem de emoționant. În ultimele ore, fericitul cuplu a fost coplești de numărul impresionant de urări care de care mai frumoase.

Citește și: Soția vestitului fotbalist s-a unduit senzual pe plajă + Ce gest surprinzător a făcut în valuri

Soția lui Sergiu Hâncă, însărcinată pentru a doua oară

Andreea și Sergiu Hâncă vor deveni anul acesta părinți din nou. Fericita veste a fost dată chiar de viitoarea mămică… ea a publicat o poză cu soțul său, realizată după ce românul a înscris un singurul gol în meciul disputat de echipa sa, Cracovia, cu Arka Gdynia. Pe acea imagine, vedeta a pus o barză și o femeie, lăsând să se înțeleagă că urmează al doilea copil al cuplului –  poza o puteți vedea în galeria foto a articolului.

Imediat după ce a marcat pentru echipa sa, Sergiu Hâncă a luat mingea, a băgat-o sub tricou și apoi s-a îndreptat către un cameraman ca să-i trimită un pupic virtual soției sale, după cum se observă în colajul de mai jos.

“Aş vrea să fie gemeni, două fetiţe, să fie sănătoşi şi să ne dea Dumnezeu, asta e tot ce îmi doresc”, a spus Andreea Hanca în cadrul unui interviu oferit în urmă cu opt luni.

Andreea și Sergiu Hâncă mai au un băiețel, care va împlini în curând doi anișori.

Momentul în care fotbalistul Serviu Hâncă a dezvăluit că soția lui este însărcinată iar © Instagram Stories
Momentul în care fotbalistul Serviu Hâncă a dezvăluit că soția lui este însărcinată iar © Instagram Stories

Citește și: Soția cunoscutului fotbalist s-a dezbrăcat la plajă. Fosta MISS este… top!

Andreea și Serviu Hâncă, poveste de dragoste ca-n filme

Andreea și Sergiu Hâncă au traversat situații dificile la începutul relației lor aici, în România. În prezen, ei locuiesc în Cracovia, Polonia, împreună cu fiul lor, Zian. În cadrul unui interviu oferit în decembrie 2019, fostbalistul a mărturisit că, înainte să o cunoască pe soția, el juca în Liga a 4-a, unde dădea 8 goluri pe meci și se ducea de două ori pe săptămână la antrenamente.

“Pe ea am cunoscut-o într-un moment greu pentru mine pentru că eu eram la Târgu Mureş, promovasem cu echipa din Liga a 2-a în Liga 1 şi am avut o operaţie de hernie inghinală şi iniţial trebuia să stau vreo două luni maxim ca să pot să revin pe teren, dar am avut dureri şi am revenit după vreo 4-5 luni.

Făceam recuperarea la Bucureşti şi aşa am cunoscut-o şi am început să vorbim, să ieşim şi în momentul acela venea pe la mine la Târgu Mureş, mă susţinea pentru că vedea că din punct de vedere psihic nu sunt ok, pentru că nici nu îmi reveneam foarte repede, întârzia recuperarea. Ea a fost mereu alături de mine, m-a susţinut, după aceea a venit perioada de vacanţă, am început să mă antrenez, să fiu cum trebuie şi lucrurile au mers din ce în ce mai bine. S-a mutat cu mine la Târgu Mureş, îmi gătea în fiecare zi, avea grijă de mine”, a declarat Sergiu Hanca, conform prosport.ro.

Citește și...