Andreea Mantea a răbufnit în direct, la Puterea Dragostei: “Nu aveți niciun drept să…”

Publicat: 05/09/2019 | 22:47
Andreea Mantea a răbufnit în direct, la Puterea Dragostei: “Nu aveți niciun drept să…”

Scene tensionante s-au derulat în emisiunea “Puterea Dragostei”, care rulează la Kanal D. Andreea Mantea nu a mai putut să suporte cele petrecute în direct în timpul show-ului, astfel că a răbufnit și le-a atras atenția concurenților.

Citește și: Cât încasează lunar Andreea Mantea de la Kanal D, pentru emisiunea Puterea Dragostei. Odată cu sezonul 2, turcii i-au mărit salariul

Andreea Mantea a răbufnit în direct la “Puterea Dragostei”

Andreea Mantea a izbucnit când a văzut că unii dintre concurenții de la “Puterea Dragostei” au făcut dezordine în casa lor, au spart anumite lucruri și au mutat mobila. Totul a degenerat după ce Jador și Bogdan Mocanu au șicanat-o pe Mary, chiar dacă au spus că o vor lăsa în pace din moment ce va avea relație.

“Vreau conexiune cu casa cealaltă. Unde credeți că sunteți aici ? O să mă salutați așa pe rând până veți realiza că sunt aici? Baxter, unde te crezi aici?”, a reacționat Andreea Mantea. “M-a luat valul, doamnă”, a afirmat Baxter.

Furioasă și nemulțumită de cele petrecute pe platourile de filmare ale show-ului, prezentatoarea de la Kanal D a subliniat:  “Nu aveți niciun drept să dărâmați casa! Unde vă credeți aici? Vreau să știu! Nu vă e rușine? Stați după aceea să plângeți pe la colțuri că v-a umilit doamna Andreea. Chiar vreți să stau să mă iau de voi de fiecare dată? Vreau să știu și eu, s-a umflat tărâța în voi? Să arătați că aveți mușchi? Vreau să știu de ce e Mary udă leaorcă”. “A fost o glumiță”, a răspuns Bogdan Mocanu.