Andreea Mantea, anunț trist pentru concurenții de la „Te vreau lângă mine”: „Îmi pare rău”

Publicat: 25/09/2018 | 15:39

Andreea Mantea a făcut un anunț care i-a îngrijorat și i-a întristat pe concurenții de la „Te vreau lângă mine”, emisiunea pe care bruneta o prezintă la Kanal D. Prezentatoarea le-a spus că și marți (25 septembrie) se fac nominalizări, pentru ca telespectatorii să decidă cine pleacă.

Astfel, fanii show-ului vor hotărî și marți cine pleacă acasă și cine rămâne. Andreea Mantea și-a exprimat regretul cu privire la faptul că trebuie să se desprată de unii concurenți. (Citește și Andreea Mantea, prima reacție după ce s-a spus că e gravidă din nou)

„Pentru că aici se leagă prietenii, aici se întâmplă și lucruri mai puțin frumoase. Așa e acest format, se fac eliminări! Azi avem eliminări. Vreau să știu pe cine vreți să nominalizați, așa e emisiunea, ne supunem regulilor. Mai departe, telespectatorii decid. Nu contează de cât timp sunteți aici. Nu vom mai avea câte două propuneri, ci câte una. Contează că voi vă știți cel mai bine și voi știți pe cine să nominalizați. V-am speriat! Îmi pare rău! Acestea fiind spuse, să trecem la treabă”, a spus Andreea Mantea la începutul emisiunii „Te vreau lângă mine”. Concurenții s-au arătat foarte triști la auzul veștii pe care au primit-o de la prezentatoarea emisiunii.

 

 

Citește și...