Andreea Mantea, furioasă în emisiune: “M-ați supărat foarte rău personal”. O concurentă a părăsit val-vârtej platoul

Publicat: 08/11/2018 | 15:28

A fost o ediție plină de surprize plăcute, dar și neplăcute la “Te vreau lângă mine”! Andreea Mantea a mărturisit că este extrem de supărată pe unii dintre concurenți, după ce a aflat ce s-a petrecut între ei. Dorind să remedieze problemele apărute, prezentatoarea i-a rugat pe colegii ei să difuzeze o filmare, timp în care Andreea, una dintre concurentele emisiunii, a părăsit val-vârtej platoul de televiziune.

Citește și: Când începe „Puterea dragostei”, noua emisiune inspirată din „Noră pentru mamă”. Show-ul va fi prezentat de Andreea Mantea

După ce au revenit în direct la TV, Andreea Mantea i-a îndemnat pe câțiva dintre colegii ei de platou să meargă după bruneta care a plecat din emisiune fără nicio explicație.

“Să știți că m-ați supărat foarte rău… personal…
Andreea… Andreea a fugit din platou. Hai să ne lămurească Robert. (…). Mergeți după Andreea, vă rog”, a reacționat prezentatoarea emisiunii.

Totul a degenerat după ce Robert, unul dintre participanții de la “Te vreau lângă mine”, a fost acuzat de agresiune de Andreea, una dintr concurente. Ulterior, bruneta a avut o izbucnire nervoasă.

S-au intamplat niste chestii in spatele tau, nu dau nume , iar tu te-ai intors si mi-a dat peste fata!”, a declarat Robert.

“Nu suport sa ma atinga nimeni!”, a spus la un moment dat Andreea.

Citește și: Apariție neașteptată în direct la Kanal D! Ce a căutat “Carla’s Dreams” în emisiunea prezentată de Andreea Mantea

Andreea Mantea se mută în Turcia cu fiul și cu bona

În vârstă de 32 de ani, Andreea Mantea a luat o decizie importantă în viața ei. De dragul carierei, frumoasa brunetă va renunța o perioadă la viața din București și va merge în Istanbul, unde va filma pentru emisiunea “Puterea dragostei”, care va rula la Kanal D. Îndrăgita prezentatoare nu își va lăsa fiul, pe David, acasă, în țară, ci îl va lua cu ea. Vedeta va fi ajutată în creșterea lui de bona micuțului ei prinț, care a împlinit trei anișori în primăvară. Producătorii generali ai reality-show-ului, care sunt în Turcia, i-au spus Andreei Mantea că așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu ea. În plus, românca își va petrece weekendurile în România, potrivit libertatea.ro.

Andreea Mantea, moderatoarea emisiunii “Puterea dragostei”, le-a transmis recent un mesaj tuturor celor care își caută sufletul pereche, îndemnându-i să iubească fără bariere. “Dacă ai curajul să arăți unei lumi întregi că iubești, înscrie-te la preselecții si viata ta se poate schimba intr-o secunda. Aceasta este ”, a transmis Andreea Mantea celor care vor sa se inscrie la emisiune.

Andreea Mantea prezintă la Kanal D și emisiunile “Te vreau lângă mine” și “Se strigă darul”.

Citește și: Scandal răsunător în emisiunea prezentată de Andreea Mantea! S-a ajuns la înjurături şi bătaie! Declarațiile vedetei

Fiul Andreei Mantea are trei anișori

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri fără perdea în direct la TV: „Cel mai nebunesc loc unde am făcut amor…”

 Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.

 

Citește și...