Andreea Mantea, prima apariție în bikini după mulți ani! Nu a mai făcut plajă în costum de baie de rușine, din cauza unui defect intim

Autor:
Publicat: 09/07/2020 | 10:52
Andreea Mantea, prima apariție în bikini după mulți ani! Nu a mai făcut plajă în costum de baie de rușine, din cauza unui defect intim

Andreea Mantea este considerată de internauți una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc. Cu toate acestea, bruneta a fost nesigură pe ea și pe aspectul său fizic, motiv pentru care a evitat să se expună, o perioadă destul de mare, în costum de baie.

Recent, Andreea Mantea și-a făcut curaj și și-a expus trupul pe plajă, în costum de baie. Anul trecut, vedeta era rugată insistent de fanii ei să se pozeze în costum de baie, însă a refuzat acest lucru din cauza faptului că nu era sigură pe aspectul său fizic și avea un defect…minor!

NU RATA – CE NOTĂ A LUAT ANDREEA MANTEA LA BAC! VEDETA A DAT EXAMENUL ÎN 2005

Mai exact, anul trecut Andreea Mantea a postat o fotografie în care apare în costum de baie, însă doar pe jumătate. Fotografia a fost realizată în Turcia, iar fanii Andreei – care nu sunt deloc puțini și urmăresc, cu mare interes, toate postările vedetei – i-au cerut să posteze fotografii în care apare pe de-a-ntregul. Andreea Mantea le-a răspuns fanilor că nu mai face plajă în bikini, iar motivul ar fi… ”șunculițele”. “Ce frumoasă eşti! Postează o poză în costum de baie, să ne încânţi vederea“, i-a scris unul dintre prietenii virtuali, iar vedeta a oferit imediat un răspuns: “La ce şunculiţe am, nu vă încânt vederea“.

CITEȘTE ȘI – KANAL D, AMENDĂ URIAŞĂ DE LA CNA PENTRU EMISIUNEA PUTEREA DRAGOSTEI, PREZENTATĂ DE ANDREEA MANTEA: „O PORCĂIALĂ CONTINUĂ”

Andreea Mantea, sexy în costum de baie

Andreea Mantea a slăbit mult în ultima perioadă

Pentru că nu era suficient de încrezătoare în aspectul său fizic, Andreea Mantea nu a mai stat pe gânduri și a luat rapid măsuri. Vedeta Kanal D a slăbit enorm și acum și-a făcut curaj și și-a expus corpul în costum de baie, motiv pentru care a fost extrem de lăudată și apreciată de fanii ei din mediul virtual.

Fotografia postată recent de Andreea Mantea pe Instagram, în costum de baie, a adunat numeroase aprecieri, pesemne că fanii săi au fost foarte încântați de ipostaza în care s-a afișat aceasta.