Ce făceau Andreea Marin și Ștefan Bănică înaintea partidelor de amor! Vedeta a rupt tăcerea

Publicat: 02/11/2019 | 11:15

Mariajul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. continuă să fie un subiect important pentru fanii lor. Chiar dacă au trecut peste șase ani de la divorțul acestora, din când în când ies la iveală noi informații despre povestea lor de dragoste. Andreea Marin a devenit soția lui Ştefan Bănică Junior în 2006, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Statele Unite. Într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp fosta “Zână” de la “Surprize, Surprize” a dezvăluit picanterii din căsătoria cu cel de-al doilea soț. 

Citește și: Andreea Marin și Violeta, împreună la un eveniment monden. Ce frumoasă s-a făcut fiica vedetei

Andreea Marin a dezvăluit picanterii din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2013. În prezent, artistul este însurat cu Lavinia Pîrva, care i-a dăruit un copil anul acesta, iar fosta prezentatoare trăiește o frumoasa poveste de iubire alături de consulul României în Libia. În trecut însă, pe vremea când erau soț și soție, vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare când a primit întrebări despre viața sexulă. Ea a lăsat să se înțeleagă că îi plăcea să joace table înaintea partidelor de amor cu cel de-al doilea soț.

Citește și: Ștefan Bănică, dezvăluiri surprinzătoare despre cei trei copii! Ce profesie și-a ales fiul lui care are 17 ani

“Nu am făcut chiar de curând dragoste. Conduc detașat la table și e adevărat că asta mă stimulează”, a declarat Andreea Marin într-un interviu mai vechi.

Citește și: Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 20 de ani, când prezenta ştirile la TVR

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta s-a măritat cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Citește și: Top 50 – Vedete din România fotografiate de paparazzi în cele mai rușinoase ipostaze! Cum au fost surprinse Antonia, Andra, Andreea Marin, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Delia, Inna și Oana Zăvoranu

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

Citește și...