Andreea Marin a slăbit patru kilograme în vacanța din Bali. Ce a mâncat iubita lui Adrian Brâncoveanu. “Te saturi pentru o jumătate de zi!”

Publicat: 23/01/2020 | 18:55

La doar câteva zile după Revelion, Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au plecat împreună într-o vacanță de vis, în Insula Bali, Indonezia. Aici fiecare și-a organizat timpul cum a vrut: vedeta a început unele programe specifice de detoxifiere și de yoga, iar partenerul ei a ales să exploreze zona și să imortalizeze tot ce îi apare în cale.

(VEZI ȘI: VESTE BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ MĂMICĂ DIN NOU: „DA, ESTE ADEVĂRAT! SUNT..”)

Cuplul a petrecut 10 zile de vis în Bali. Ba mai mult, Andreea Marin a reușit să și scape de patru kilograme, fără să-și planifice acest lucru. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit ce a mâncat în vacanță și cum a fost posibil să slăbească într-un timp foarte scurt.

Orezul pe care l-am savurat în fiecare zi a vacanței mele în Bali e extraordinar de gustos, pentru că mâncam o porție dimineața nu am mai simțit nevoia de pâine și e plin de nutrienți de care organismul nostru are nevoie, în plus te saturi pentru o jumătate de zi”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit viva.ro.

A renunțat la dulciuri și carne în Bali

Iubita lui Adrian Brâncoveanu a mai precizat că nu mai mânca absolut nimic după ora 16.00 din simplul motiv că nu-i mai cerea organismul. În plus, în Bali, a renunțat la dulciuri și carne.

După micul dejun, a doua masă și ultima o mâncam la ora 16. Astfel am slăbit 3,5 kg, renunțând și la carne, dulciurile erau doar fructele parfumate, iar de cina nu mai simțeam nevoia, am renunțat la ea, fără efort, a mai spus Andreea Marin.

(VEZI AICI: ANDREEA MARIN, DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE VIOLETA. CE A ÎNVĂȚAT DE LA FIICA EI: ”COPIII NOȘTRI SUNT CE MAI IMPORTANTĂ LECȚIE DE VIAȚĂ PE CARE NOI O PRIMIM”)

Citește și...