Andreea Marin, părăsită de iubitul turc! Află chiar din gura ei ce s-a întâmplat

Publicat: 06/11/2013 | 09:48
Andreea Marin, părăsită de iubitul turc! Află chiar din gura ei ce s-a întâmplat

Andreea Marin  a făcut o serie de declaraţii uluitoare în cadrul unei conerinţe de presă.

Andreea Marin şi iubitul turc au deschis o filială a renumitei clinici din Turcia, unde activează Tuncay Ozturk, în Chişinău, Republica Moldova.

Vedetei i-a venit această idee după ce chiar ea s-a tratat peste hotare de problemele pe care le avea la coloană.

Andreea Marin si presupusul ei iubit
Andreea Marin si presupusul ei iubit

Prezentatoarea tv a declarat că, pentru început, va fi deschis un cabinet de consultaţii, unde pacienţii vor fi diagnosticaţi gratuit de medicii turci. În cele mai grave cazuri,bolnavii vor fi supuşi unor intervenţii chirurgicale. „Pentru medicii de acolo eu nu eram nico persoană publică eram pur şi simplu un pacient care venea din România. Şi aşa cum e omul când se caută găseşte aşa că am găsit şi alt emotive să rămân acolo şi am avut chiar şi o intervenţie chirurgicală, lucrurile au mers perfect”, spune Andreea.

În timpul conferinţei, vedeta nu a ezitat să fac şi glume referitor la relaţia sa cu medicul turc. „Cred că nu trebuie să minţim poporul cu televizorul, că de când avem o relaţie personală, m-a părăsit profesional, nu am parte de ajutor profesionist aşa că trebuie să-l pârăsc aici de faţa cu voi”, a glumit vedeta.

Andreea Marin a fost căsătorită cu renumitul interpret din România Ştefan Bănică Junior, alături de care are o fetiţă, pe nume Violeta. După 7 ani de mariaj, însă fiecare şi-a refăcut viaţa personală.

Vezi aici video din timpul conferinţei

L.C

Citește și...