Andreea Marin, prima reacție după ce Lavinia Pîrva a pozat dezbrăcată, gravidă în ultimul trimestru, în Unica: „Începem ziua cu…”

Publicat: 26/02/2019 | 14:39

Andreea Marin a reacționat în public, după ce Lavinia Pîrva a dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unui interviu. De asemenea, astăzi au apărut câteva fotografii de la ședința foto în care ea a pozat sexy. Soția lui Ștefan Bănică Junior va deveni mamă pentru prima dată la finalul primăverii.

Citește și: Lavinia Pârva, totul despre bebeluș! Cum a răspuns soția lui Bănică întrebărilor capcană

La scurt timp după ce Lavinia Pîrva a împărtășit fanilor că a făcut un pictorial sexy recent, Andreea Marin a reacționat pe rețelele de socializare, însă, niciun cuvânt nu a fost despre actuala soție a lui Ștefan Bănică. Fosta “Zână” a surprizelor a scris un mesaj în care le-a amintit fanilor ei că azi are loc concertul la care vor fi prezenți Connect-R și Raluka. Cei doi artiși s-au alăturat campaniei pentru o clinică unde medicii fac operații pro bono. De asemenea, vedeta i-a încurajat pe oameni să facă donații pentru unitatea spitalicească.

“(…). Începem ziua cu vesti frumoase și va amintesc de concertul de azi, Love Zone, la ora 18 la Hollywood Multiplex București Mall, căci merita sa sărbătorim, alături de Connect-R și Raluka. Gasiti încă bilete pe www.iabilet.ro și în rețeaua de magazine de profil. Campania continua, dați click și aflați cum puteți arata ca va pasa! (…)”, a scris Andreea Marin pe pagina ei oficială de Facebook.

Citește și: Andreea Marin, noi informații despre starea ei de sănătate: “Tendonul lui Ahile nu s-a lăsat vindecat și…”

Lavinia Pîrva, declarații despre relația ei cu copiii lui Ștefan Bănică din relațiile anterioare

“Ștefan este un tată foarte bun, cu principii sănătoase și destul de stricte, atunci când este nevoie, dar, în același timp, este bun, sufletist și haios. Relația mea cu Violeta și Ștefănel este una foarte bunā. Suntem prieteni buni și petrecem mult timp împreună. Învățăm lucruri unul de la celălalt, ne jucăm, râdem și ne împărtășim secrete”, a mărturisit cântăreața în cadrul unui interviu acordat revistei Unica.

Citește și: Însărcinată în 6 luni, Lavinia Pîrva a pozat fără sutien într-o rochie transparentă! Cât de mare este burtica de gravidă

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a avut loc în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Citește și...