Fosta soție a lui Andrei Gheorghe i-a presimțit moartea! Familia jurnalistului a vorbit pentru prima oară despre suferințele lui

Publicat: 06/05/2018 | 12:04

Au trecut aproape două luni de când Andrei Gheorghe nu mai este printre noi, iar pentru familia celebrului jurnalist timpul care a trecut a fost mai dureros ca niciodată fără prezența lui. Fosta soție și cei doi copii au vorbit pentru prima dată despre suferințele care l-au chinuit, dar și despre faptul că Petruța Gheorghe i-a presimțit moartea.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Vestea că Andrei Gheorghe a murit a șocat pe toată lumea, mai cu seamă că avea doar 56 de ani. Petruța Gheorghe, fosta soție a jurnalistului, dar și cei doi copii, au acceptat să vorbească pentru prima oară despre suferințele care l-au chinuit pe cel care a fost stâlpul familiei, într-un interviu acordat emisiunii ”Star Special”, de pe Antena Stars.

„Mi-a fost foarte greu să accept că nu mai e! Anul ăsta el a trăit pentru mine, cu mine, lângă mine. Fără el casa e mult mai goală. A lăsat un gol imens în urmă. A fost ziua Katarinei (n.r. – fiica), am avut şampanie, tort, ne-am bucurat, am râs şi la un moment dat s-a lăsat aşa o linişte…lipsea Andrei. E prima dată când e ziua Katarinei fără el. Anul ăsta e greu de dus pentru că trebuie să învăţăm să trăim fără el”, povesteşte Petruţa, femeia care i-a fost şi iubită şi soţie şi prietenă. Alături de el, Petruţa Gheorghe a trăit o poveste de dragoste cum rar se întâlneşte. Andrei a fost omul care şi-a asumat de la început iubirea pentru ea, dar mai ales iubirea pentru cei trei copii ai femeii care urma să îi devină soţie.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Petruța Gheorghe a mai mărturisit că a presimțit moartea fostului ei soț. ” „Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul. Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat. Nu reuşisem să vorbesc cu el toată ziua şi am trimis gardianul. El mi-a spus că sunt maşinile acasă şi atunci am ştiut că s-a întâmplat ceva, pentru că el nu pleca niciodată fără maşină”, a mai spus aceasta.

Citește și CE AVERE A ÎMPĂRȚIT REALIZATORUL RADIO-TV CU CELE DOUĂ SOȚII 

(CITEȘTE ȘI: Busu a vorbit despre Andrei Gheorghe: „Nu era ușor să stai în apropiere de el”)

 

 

Citește și...