Andrei Ștefănescu, gonit din parc după ce s-a aflat că a fost infectat cu coronavirus: ”M-a certat pentru că…”

Publicat: 01/07/2020 | 11:49

Andrei Ștefănescu a fost gonit din parc după ce s-a aflat că a fost infectat cu coronavirus. Prezentatorul TV le-a povestit fanilor pățania prin care a trecut.

Printre vedetele care au intrat în contact cu Marcel Pavel se numără și Andrei Ștefănescu, care a fost la rândul său confirmat pozitiv cu coronavirus. Prezentatorul TV a fost asimptomatic și a stat internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

După 12 zile în care a fost supravegheat de medici, Andrei Ștefănescu a fost externat. Dornic să-și vadă băiețelul și să petreacă timp cu el, prezentatorul TV a ieșit în parc cu fiul său. Doar că, imediat, a fost tras la răspundere. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE CĂTĂLIN BOTEZATU NU S-A MAI AFIȘAT CU NICIO FEMEIE, DUPĂ RELAȚIA CU BIANCA DRĂGUȘANU)

”Astăzi am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis ”Tu ce cauți în parc? Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?”. I-am răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos. Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat pentru că stăteam în parc”, a povestit Andrei Ștefănescu.

Filmările au fost suspendate

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!”. (VEZI ȘI: DESPĂRȚIRE-BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! VEDETA DIN SERIALUL ”VLAD” A DIVORȚAT DE SOȚUL EI)

„Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.