Angajata unui second hand a trăit un mare șoc! Ce a descoperit într-o haină: ”Când am văzut, m-am speriat!”

Publicat: 28/10/2019 | 09:00
Angajata unui second hand a trăit un mare șoc! Ce a descoperit într-o haină: ”Când am văzut, m-am speriat!”

O femeie din SUA a găsit o sumă mare de bani într-o haină care fusese donată pentru un magazin second-hand, relatează pulzo.com. Jennifer Kimes a descoperit 7.000 de dolari într-o haină aflată la vânzare în magazinul de îmbrăcăminte second-hand din Valparaiso, SUA, în care lucra.

Uneori găsești gumă de mestecat, fotografii, liste de cumpărături, dar niciodată 7.000 de dolari. Când am văzut atâția bani m-am speriat. Toată lumea vrea să aibă bani, dar aceia nu erau ai mei”, a declarat Jennifer Kimes.

Jennifer Kimes a pus banii la loc sigur după care a luat legătura cu cel care adusese haina la magazin, Tammy Wendland.

E o chestiune care ține de integritate. Când dai peste astfel de chestii trebuie să fii onest și să faci ceea ce este corect”, a mai spus femeia.

Antonia, mărturisire surpriză despre hainele din dressing

Chiar dacă au suficienți bani ca să își împlinească aproape orice dorință, unele dintre vedetele de la noi nu spun: un “NU!” categoric când vine vorba de un shopping la un magazin cu haine second hand. Ei bine, sunt și mai puține acelea care recunosc acest aspect. Și după ce Inna, Lili Sandu, Irina Rimes, Bianca Drăgușanu, Cosmina Păsărin și  Oana Lis au mărturisit că au în dressingul lor și haine second hand, și Antonia a făcut o astfel de dezvăluire.

Antonia este mereu e îmbrăcată ca-n reviste, însă… unele dintre hainele pe care le îmbracă sunt cumpărate din magazine second hand. Frumoasa artistă a mărturisit că îmbrăcămintea luată din locuri vintage i se pare foarte frumoasă.

“În mare, îmi place să fiu sport, mă simt cel mai bine sport și lejer, dar îmi place să fiu și feminină, știu că mulți oameni mă preferă feminină. Eu mă simt cel mai bine sport, în trening. Nu mai am loc de haine, că are și Alex haine multe. Hainele de la băieți le refolosesc. Eu iau și haine de la locuri vintage și de la second hand, care mi se par mai cool”, a declarat cântăreața în cadrul unui interviu acordat la “Xtra Night Show”.